VVU: Vandløbsanalyse ved udledninger

24-01-2018

EnviDans Natur og Vandmiljøafdeling har sammensat en vandløbsanalyse, der kan anvendes i forbindelse med udledningstilladelse – en såkaldt VVU.

Med udgangspunkt i den eksisterende vandføring og de fysiske forhold, udarbejder EnviDan en vurdering af det konkrete vandløbskapacitet samt risikoen for erosion. På baggrund af den udarbejdede vurdering af det konkrete vandløbskapacitet samt risikoen for erosion udarbejdes en strækningsspecifik beskrivelse af vandløbets robusthed, hvilket gør det muligt at klarlægge et eventuelt behov for drosling af vandet.

I forlængelse af analysen kan der med fordel foretages en vurdering af hvilke tiltag i vandløbet, der kan forbedre den fysiske kvalitet og øge robustheden. Tilgangsmetoden er yderst omkostningseffektiv i forhold til for eksempel at udvide regnvandsbassiner og lignende. 

EnviDans Natur og Vandmiljøafdeling sammensætter altid et kompetent team til udførelse af den specifikke opgave alt afhængig af kundens behov, for at sikre den bedst mulige løsning - og det kan vi også gøre for dig!

 

Esben Astrup  Kristensen

KONTAKT MIG FOR MERE INFO

Esben Astrup Kristensen

+45 60 23 83 65