False

EnviDan og Verdensmålene

Når vi overholder vores Code of Conduct, sætter mål for at øge antallet af kvinder i EnviDan, deler vores viden på konferencer verden over eller tænker over, hvor og hvordan vores reklameartikler er produceret, så er vi med til at nå FN’s verdensmål. Men det er, når vi løser opgaver sammen med vores kunder, at vi især kan gøre en forskel.

Som miljøvirksomhed er vi for alvor med til at nå FN’s verdensmål inden for vores fagområder, hvor sikringen af rent drikkevand til alle, forbedringen af spildevandsrensningen, udviklingen af robuste, bæredygtige og klimatilpassede byer og udbredelsen af grøn energi er en naturlig del af vores hverdag.

Derfor pudser vi os ikke med lånte fjer, men indrømmer, at vi også arbejdede for verdensmålene, inden de blev til verdensmål. Men de har styrket vores fokus, og gjort os bevidste om betydningen af vores valg af løsninger.

Derfor har vi udviklet et bæredygtighedsværktøj til miljørigtig projektering, som hjælper os, vores kunder og vores samarbejdspartnere med at vælge rigtigt.

Vi tilbyder et værktøj, som med udgangspunkt i den aktuelle situation giver det bedste grundlag for at prioriterekonkretisere og nå vores mål – både verdensmålene og de andre miljømål.

Vi tilbyder vores kunder håndgribelige, realiserbare og målbare løsninger, som sikrer, at de når de (verdens)mål, de har sat.

 

 

Stine Lundbøl  Vestergaard

Kontakt mig
for mere info

Stine Lundbøl Vestergaard

+45 26 77 42 74