Spar penge på de små optimeringer

02-06-2020

Vi tilbyder et halvårligt sundhedstjek af dit renseanlæg, med fokus på driftsstabilitet, bedre udledning og mulige besparelser uden det går ud over driften.

På rigtig mange anlæg er der udstyr og installationer, som med små justeringer kan styres eller reguleres mere optimalt. Selv en lille ændring kan spare dig for penge til drift og/eller vedligehold. Det kan betale sig at have fokus på detaljerne, fordi mange komponenter på anlægget arbejder hele tiden, så selvom det er små optimeringer, bliver det til relativt store besparelser på økonomi, energi etc., hvis vi kan drifte optimalt. Det vil vi gerne hjælpe med!

Sammen gennemgår vi anlægget med fokus på hvilke processer, der er i spil på dit anlæg. Vi følger vandets vej fra indløb til udløb og kigger på, om der er noget, der kan styres eller reguleres lidt anderledes. Om fokus bliver på binære talsystemer, reguleringsteknik, kommunikation på bus, designmanual, SCADA, ISA101 eller noget helt andet, kommer fuldstændig an på dit anlæg og din hverdag. Oftere end du tror, kan en lille ændring have stor betydning for økonomi, energi eller udledning.

Et konkret redskab til den fremtidige optimering

Uanset hvilke emner, der gennemgås, leverer vi altid en rapport, som kan være et idékatalog til fremtidige optimeringer eller din dokumentation for, at det der kører godt, ikke har behov for ændringer.

Det praktiske 

Vi tilbyder en meget enkel aftale: Det første besøg er gratis. Hvis du efter det første besøg kan se værdien i konceptet, tilbyder vi en aftale for et år.

Du skal være tilfreds med aftalen

Vi tegner en aftale for et år ad gangen, hvor du få to besøg med cirka 6 måneder imellem. Hvert besøg vil vare 4 timer, og du modtager efterfølgende en rapport inden for kort tid. Transporten frem og tilbage afholder EnviDan.

Lars Birger Christiansen

KONTAKT MIG
FOR MERE INFO
OG BOOK ET BESØG

Lars Birger Christiansen

+45 30 21 40 08