Projektchef/ -leder til forsyningsområdet søges til EnviDans Aalborg-kontor

26-03-2021

test - /Default.aspx?Id=68">HER

Har du mod på at gå forrest og lyst til at være en del af en innovativ virksomhed, hvor det at tænke ud af rammerne er et plus? Så har du nu mulighed for at få en central rolle i udviklingen af EnviDans Aalborgkontor!

EnviDan er specialister inden for hele vandkredsløbet, og den styrkeposition er fundamentet for vores udvikling i de kommende år, hvor vi skal vækste som virksomhed, samtidig med at vores medarbejdere får nye udviklingsmuligheder og endnu større faglige fællesskaber. Den rejse inviterer vi dig med på.

Vi søger en erfaren ingeniør med min. 8 års erfaring indenfor forsyningsområdet til at styrke og videreudvikle vores team.

Teamet  er en del af EnviDans Aalborg-kontor, som består af over 30 dedikerede personer, der bredt arbejder med ingeniørrådgivning inden for vand- og spildevandsområdet. Teamet består i dag af 13 personer, der arbejder med en lang række opgavetyper indenfor anlægs- og forsyningsområdet med fokus på klimaprojekter, vandforsyning og -indvinding, separatkloakering, byggemodning, bassinanlæg og pumpestationer.

En af de vigtige opgaver bliver at bidrage til den løbende udvikling af teamet, herunder både den faglige og tekniske udvikling gennem projekterne og videreudvikling af vores markedsområder, hvor du som følge af dine kompetencer naturligt vil indgå i salgsarbejde og generel markedsføring.

På de indre linjer vil du få en vigtig rolle i at agere sparringspartner på tværs af projekter og derigennem bidrage til at sikre effektiv projektafvikling samt kvalitet i projekterne, så vores kunder til stadighed ser EnviDan som den mest attraktive sparringspartner.

Som projektchef/-leder vil du få det overordnede økonomiske, tidsmæssige og kvalitetsmæssige ansvar for projekterne i direkte kontakt med kunden og projekternes øvrige samarbejdspartnere, hvorfor gode kommunikationsegenskaber er en særlig vigtig kompetence.

Vi tilbyder i korte træk:

  • En central rolle på branchens bedste hold!
  • En attraktiv stilling med forrygende udviklingsmuligheder!
  • Stor mulighed for at præge jobindhold og fleksibilitet i ansættelsen!

Din profil
Vi forventer, at du besidder nogle af følgende kompetencer:

  • Ingeniør med min. 8 års relevant erfaring - med hovedvægt fra det anlægstekniske område
  • Gode kommunikationsevner, empati og gennemslagskraft
  • Fagligt overblik gerne inden for flere fagområder
  • Erfaring med projektering og fagtilsyn med anlægsprojekter
  • Er motiveret for at videreformidle viden og agere mentor for unge ingeniører
  • Lyst til at understøtte og projektudvikle løsninger til kunder, samarbejdspartnere og intern produktion.

 

Gør en forskel for miljøet sammen med os – kontakt os for at høre mere
Stillingen søges via nedenstående link, og for supplerende information om stillingen kontakt venligst afdelingschef Kasper Rasmussen på 27 15 01 03 / kas@envidan.dk eller teamleder Christian Winde Pedersen på 82 22 56 99 / cwp@envidan.dk.

Ansøgningen behandles løbende og stillingsopslaget tages ned, når vi har fundet den rette kandidat.

Du kan også læse, hvad nogle af vores medarbejdere siger om at arbejde hos EnviDan HER

Når haven ikke længere bliver oversvømmet i regnvejr, når vandløbet er renere, fordi vandet fra renseanlægget renses bedre, når bussen kører på biogas, eller når regningen fra forsyningsselskabet er blevet mindre, så er det fordi, vi i EnviDan har gjort et ordentligt stykke arbejde. Vi arbejder for kommuner, forsyninger og industrier, men vi gør en positiv forskel for alle, også dem som ikke kender os. De borgere, der bor nær søer og årer, har problemer med oversvømmelser, nyder livet med børnene på den nye vandlegeplads eller holder husene varme med biogas; det er dem, der oplever resultaterne af vores arbejde.
Kasper Rasmussen

KONTAKT MIG
FOR MERE INFO
OM STILLINGEN

Kasper Rasmussen

+45 27 15 01 03

Christian Winde Pedersen

KONTAKT MIG
FOR MERE INFO
OM STILLINGEN
 

Christian Winde Pedersen

+45 42 40 26 44