False

Hvem er vi?

Når haven ikke længere bliver oversvømmet i regnvejr, når vandløbet er renere, fordi vandet fra renseanlægget renses bedre, når bussen kører på biogas, eller når regningen fra forsyningsselskabet er blevet mindre, så er det fordi, vi i EnviDan har gjort et ordentligt stykke arbejde. Vi arbejder for kommuner, forsyninger og industrier, men vi gør en positiv forskel for alle, også dem som ikke kender os. De borgere, der bor nær søer og åer, har problemer med oversvømmelser, nyder livet med børnene på den nye vandlegeplads eller holder husene varme med biogas; det er dem, der oplever resultaterne af vores arbejde.

Den positive forskel gør vi, fordi vores medarbejdere er engagerede og fagligt dygtige. EnviDanerne er engagerede i deres arbejde, og det bringer energi og innovation ind i projekterne, når vi sammen med vores kunder finder frem til de bedste løsninger.  Samtidig er vi dygtige. Vi er specialister, eksperter og faglige fyrtårne inden for vores fagområder, og det er den viden, der gør en positiv forskel for vores kunder, og gør, at de har tillid til os.

Hos EnviDan er vi EnviDanere, og det betyder noget. Det betyder at vi har stor medindflydelse og en flad ledelsesstruktur. Den tillid vores kunder viser os, viser vi også hinanden. Det giver plads til faglig udvikling og forskelligheder. For vi er ikke ens. Vi er bare alle sammen EnviDanere.

- Og så er det sjovere at være medarbejder i EnviDan. Vi har det simpelthen sjovt sammen, både på arbejde og til sociale arrangementer. EnviDan gør en positiv forskel for vores medarbejdere, fordi vi har vores eget EnviBand, vores egne EnviDan-øl og rift om pladserne til Lillebælt halvmaraton, men vi har også de nyeste it-værktøjer, et stort kursus- og efteruddannelsesbudget og rekord mange medarbejdere, som deltager i fagrelevante konferencer. Sådan er det, fordi græsset er grønnest, der hvor man vander det.

#vigørenpositivforskel #vigørdetformiljøet #vigørdetsammen #vigørdetforjer