Nye stærke kompetencer til EnviDan

08-11-2018

Den 1. december 2018 starter Christina Søndergaard som afdelingschef i EnviDans afdeling for afløb, klima og natur i Silkeborg/Aarhus. Afdelingen, der har 47 medarbejdere, betjener med undtagelse af Nordjylland, forsyninger og kommuner i Jylland og på Fyn.

Christina kommer fra en stilling som afdelingschef hos Skanderborg Forsyning, hvor hun har været leder af Projekt- og udviklingsafdelingen samt en del af virksomhedens øverste ledergruppe, der gennem AquaGlobe og andre stærke tiltag har sat Skanderborg Forsyning på det danske forsyningslandkort. 

Christinas ledelseserfaring og dybe indsigt i vandbranchens rammebetingelser er en værdifuld ballast hos EnviDan, hvor vi ser det som vores vigtigste opgave at forstå kundernes udfordringer. Dette, kombineret med Christinas stærke faglige- og forretningsmæssige profil, gør, at hun vil være med til at sikre, at EnviDan også i fremtiden leverer de bedste og mest værdiskabende løsninger til kunderne.

Christina har 10 års erfaring fra rådgivningsbranchen og derefter 4 år hos Skanderborg Forsyning, hvor Christina har haft mulighed for at være en del af forsyningens ambitiøse udviklingsplaner, og derfor været med til at flytte både sig selv og Skanderborg Forsyning.

Christina glæder sig nu til at bringe sine kompetencer i spil hos EnviDan:

”Jeg har de seneste 4 år siddet på den anden side af bordet, og har 

hos Skanderborg Forsyning været med til at finde de bedste løsninger til borgerne i Skanderborg. Nu glæder jeg mig til at blive en del af EnviDan, og være med til at løse opgaver for en lang række af de danske forsyninger”

Christina afløser Finn Hjerrild Johansen, som efter eget ønske overgår til en stilling som projektleder i EnviDan. Det giver Finn mulighed for at fokusere fuldt ud på det, han virkelig brænder for, nemlig at levere gode gennemarbejdede projekter til vores kunder.

Udover Christina Søndergaard, starter også Jesper Brix Kjelgaard den 1. december 2018 hos EnviDan. Jesper kommer ligeledes fra Skanderborg Forsyning, og er kendt i branchen som en særdeles kompetent fagleder og specialist inden for spildevand og klimatilpasning, derfor bliver Jesper uden tvivl et stærkt kort i EnviDan.

Direktør i Skanderborg Forsyning, Jens F. Bastrup, siger stolt farvel til to dygtige medarbejdere, og påpeger at ”Der sker et kompetenceløft, der gør os alle stærkere, når vi arbejder med helheder, partnerskaber og en bred kollegasammensætning, som vi gør i Skanderborg Forsyning med AquaGlobe. Jeg synes, det er positivt, at vores medarbejdere i forsyningen og AquaGlobe tilegner sig kompetencer og erfaringer, der er attraktive i vandsektoren – og at vi sammen i lokalområdet kan skabe rammerne for gode karriereforløb.”

Hos EnviDan er vi glade for, og stolte af, at vi kan fortsat kan tiltrække branchens skarpeste hoveder inden for vores felt, til gavn for såvel kunder og kolleger, og vi glæder os til Christina og Jesper nu bliver EnviDanere.