NYE SPÆNDENDE OPGAVER I ENVIDAN

26-04-2019

test - /Default.aspx?Id=11"> HER

I Hillerød sker der i disse år en rivende udvikling, der bl.a. omfatter opførelse af nyt super sygehus, centralisering af vandværk og renseanlæg og etablering af nye bolig- og erhvervsområder. En udvikling som sætter et solidt aftryk på vandkredsløbet i Hillerød. EnviDan er udvalgt som husrådgiver for Hillerød Forsyning til at bistå forsyningen med dens opgaver med planlægning og udarbejdelse af grundlag for myndighedsbehandling af de mange vand- og spildevandsprojekter i de nye byområder Favrholm og Ullerød Nord samt i alle områder uden for Hillerød by.

Samtidig er vi udvalgt som totalrådgiver for Frederiksberg Forsyning på regnvandshåndtering i oplandet til skybrudsanlæg på Jens Jessens Vej. Projektet omfatter frakobling af vejvand fra fællessystemet på alle veje i projektoplandet, transport af vejvand samt etablering af pumpestation. EnviDans rådgivning vil omfatte projektforslag, myndighedsbehandling, projektering, udbud, byggeledelse og tilsyn.

Vi glæder os enormt meget til at komme i gang med de nye spændende opgaver, og vil du være mere til at løse dem, og mange andre spændende opgaver sammen med os, så søg en af de ledige stillinger, som er slået op på vores hjemmeside HER

Morten Rungø

KONTAKT MIG FOR MERE INFO

Morten Rungø

+45 21 23 50 65