Ny Administrerende Direktør for EnviDan i Sverige

19-05-2020

EnviDan fortsætter med at udvikle sin forretning mod at være Skandinaviens førende og mest innovative og værdiskabende partner for kommuner og forsyninger. I de sidste tre år har EnviDan i Sverige, ledet af Peter Magnusson, haft en fantastisk udvikling og blandt andet øget omsætningen med ca. 30%.

Peter fratræder nu rollen som administrerende direktør og påtager sig en ny rolle, hvor han kommer tættere på kunderne, og kan bruge mere tid på sit arbejde med udviklingsprojekter etc


Ny Administrerende Direktør bliver Mathias Svensson, der har været en del af EnviDan siden 2017, da EnviDan købte AquaP, som i 2006 blev grundlagt af netop Mathias og Peter. Mathias har derfor stor erfaring med virksomhedsledelse, og Direktionen i EnviDan ser frem til et godt og frugtbart samarbejde med Mathias i den nye rolle. Mathias er i øjeblikket afdelingschef for Ledningsnet og Distribution i EnviDan AB og har et stærkt fundament, såvel internt som hos kunderne.

- Jeg ser frem til at arbejde på at styrke og udvide EnviDans kompetencer i hele vandets kredsløb og at fortsætte det gode samarbejde med mine mange dygtige kolleger. Sammen med medarbejderne fortsætter vi med at bygge videre på det grundlag, som er lagt, med en ambition om at vokse både hvad angår størrelse og kompetencer. Det bliver sjovt.

Mathias tiltræder stillingen som Administrerende Direktør for EnviDan AB den 1. juli 2020.


For mere information kontakt Mathias Svensson, kommende Adm. Dir. på +46 70 676 14 70, msv@envidan.se eller Morten Fjerbæk, Adm. Dir. i EnviDan A / S, +45 87 22 55 64, mof@envidan.dk

Morten  Fjerbæk

KONTAKT MIG FOR MERE INFO

Morten Fjerbæk

+45 40 46 17 18