{{EmailMarketing:Email.PreHeader.Clean}}
 
 
Envidan

Nyheder kun til studerende!

 
 

Der sker så meget spændende i vores branche. Klimaforandringerne sætter store krav til os, teknologiens fremgang sætter for alvor ind, og vi ved så meget i Danmark, at de udenlandske virksomheder kommer for at lære af os. Vand-, energi- og spildevandsbranchen er altså i rivende udvikling - og det bliver kun vildere herfra! 

Vi går en fremtid i møde med fantastisk  ny teknologi, som allerede nu bidrager til spændende udviklingsprojekter.  Ta' fx vores nye udviklingsprojekt ASIR, som vi laver med en lang række danske virksomheder - herunder også universiteter. Big Data, AI og Machine Learning spiller en enorm rolle for projektet, som på sigt skal spare forbrugerne for flere millioner kroner, ved at sende robotter i kloakken. Og der kommer du ind i billedet. For hvis det ikke er dig, hvem skal så videreudvikle vores robotter i kloakken, optimere vores klimaberegninger, og kaste lys over morgendagens problemstillinger?

Vi vil gøre en positiv forskel sammen med dig, og derfor har vi besluttet at vise dig vores verden. Så du kan se, hvordan det er at arbejde i en vanvittig spændende branche, som mange ikke kender til, men som har kæmpe betydning for vores samfund.Vi vil være med til at inspirere branchens fremtidige medarbejdere, ved give dig spændende læsning med fx nyt fra branchen, spændende projekter, praktikanternes oplevelser og fede jobopslag! 

En sidste ting vi gerne vil præsentere, er vores nye side på www.envidan.dk, som hedder 'Ung i EnviDan' - her kan du blandt andet læse om alle de muligheder der er for at blive EnviDaner, læse om praktikophold og meget mere. Gå direkte til Ung i EnviDan her

Vi håber du vil læse med - og i så fald; god læsning! 

 
 
 

ASIR - VI SENDER ROBOTTER I KLOAKKEN

En af Danmarks dyreste infrastrukturer ligger under jorden. Det er kloaknetværket. Men med et nyt udviklingsprojekt, som er finansieret af Innovationsfonden, vil forbrugerne i fremtiden spare flere millioner kroner. Når robotter i kloakken samler data om rørerne, og computeralgoritmer analyserer de opsamlede data. 

Læs meget mere om, hvordan de nye algoritmer, som vi forsker i, muliggør automatisering af komplicerede opgaver lige her

 
 

MØD VORES SEJE PRAKTIKANTER!

Sebastian L. Pedersen, 26 år
AAU, Byggeri & Anlæg - 7. semester
''På daværende tidspunkt fortalte Morten med stor begejstring om de værdier og kvaliteter han oplevede i EnviDan, hvilket tiltalte mig - og nu starter jeg som fastansat d. 1. februar''

Michael Ø. Kusk, 25 år
AU Bygningsteknik, Klima & Miljø - 5. semester
''Det fedeste ved at være i praktik, er helt klart muligheden for at komme ud og opleve tingene ske 1:1. Samtidig sidder jeg et sted, hvor der ikke findes dumme spørgsmål, men kun gode svar''

Andreas D. L. Olsen, 31 år
AU, Bygningsteknik, Klima & Miljø - 5. semester
''Det, at få lov til at blive udfordret, og føle at man yder en indsats, som bliver værdsat, er en af de fedeste ting ved et praktikophold''

Sebastian, Michael og Andreas har svaret på 3 hurtige spørgmål, om det at være i praktik. LÆS DERES SVAR HER

 

 
 

HØJ NØRDFAKTOR: PUFDO - ESTIMERING AF FLOW I AFLØBSSYSTEMET

Med støtte fra VUDP, udfører EnviDan, FORS og Aalborg Universitet et spændende udviklingsprojekt, som skal estimere flow i afløbssystemet på baggrund af almindelige SRO-data, samt kunne detektere unormal drift eller langsomme ændringer over tid. Vi bruger Machine Learning til at træne beregningsalgoritmen - det lyder cool, ikke? 

Læs mere om udviklingsprojektet her

 
 
 

MØD VORES ERHVERVSPHD-STUDERENDE

Mød Kristoffer Tønder Nielsen, som er ErhvervsPhD-studerende hos os! Han arbejder på et specifikt forskningsprojekt, der gerne skulle finde anvendelse i afløbssektoren. "Grundlæggende handler mit PhD-studie om regnafstrømning fra byens ubefæstede arealer, som til tider er besværlig at kvantificere sammenlignet med regnafstrømning fra byens befæstede områder."

Læs mere om Kristoffers projekt, og hvorfor han har valgt at være EnviDaner her

 
 

VIL DU VÆRE MED I KONKURRENCEN OM EN LÆKKER RYGSÆK?

Vi udlodder en lækker Haglöfs rygsæk, og du kan nemt være med! 

Du skal blot svare på nedenstående spørgsmål ved at sende dit svar til lye@envidan.dk inden d. 5. januar 2019. Måske er det dig, der får en ekstra julegave?

Spørgsmål:
Hvor ofte skifter de danske kommuner i gennemsnit kloakrørene?

Få hjælp til at finde svaret her

 
 
 

MØD HR-HELLE

Helle er vores super-kollega fra HR, som blandt andet holder styr på alle de ansøgninger, som kommer fra jer.  Helle kan også svare på alle de spørgsmål, som handler om praktik, afgangsprojekter og meget mere. Hun er altså god at skrive til, hvis man har tanker om en fremtid i EnviDan. 

Sidder du allerede nu og tripper med en ansøgning, så kan du kontakte Helle på E: hej@envidan.dk M: 27 15 37 94

 
 
 

Har du en studiekammerat, som News for Nerds kunne være interessant for? Så videresend mailen til ham/hende! 

Ved at klikke her, kan du tilmelde dig på vores nyhedsbrev for studerende! 

 
 
Følg os på de sociale medier
 
 
Afmeld
 
{{EmailMarketing:Email.TrackingImage}}