False

UNG I ENVIDAN

Kunne du tænke dig, at blive en del af en af branchens mest erfarne virksomheder, hvor vi sætter bæredygtighed, udvikling og medarbejdertrivsel i fokus? Som studerende eller nyuddannet har du mange muligheder i EnviDan, og du kan læse om dem her - find ud af, hvorfor det bare ér federe at være EnviDaner.


 

Er du studerende? Så har vi lavet et nyhedsbrev specielt til dig. Læs vores News for Nerds, hvor du kan blive klogere på de nyeste trends og teknologier inden for vores felt, de mange samarbejdsmuligheder med bl.a. universiteter og kunder, møde vores praktikanter, deltage i konkurrencer og meget mere. News for Nerds bliver sendt ud 2 gange årligt, og selvom vi indrømmer, at det er for nerds, lover vi, at det ikke er kedeligt. Tilmeld dig her

 

Vil du bare gerne være opdateret på, hvad vi fortæller vores kunder og samarbejdspartnere i EnviDan, så meld dig til at få de Gode Nyheder fra EnviDan. Vi fortæller gode nyheder 6 gange årligt, hvor vi skriver om alt fra nye store projekter, nyansættelser, nye udviklingsprojekter til kommende messer og arrangementer. Derudover udlodder vi gode præmier hver gang! Tilmeld dig vores nyhedsbrev længere nede på denne side.


Ursula Harboe

KONTAKT MIG FOR MERE INFO

Ursula Harboe

+45 30 90 31 90