False

Brænder du for at arbejde inden for miljøsektoren, når du er færdig med din uddannelse? Og kan du se dig selv i en funktion, hvor du bidrager til løsningen af mange spændende projekter inden for klimatilpasning, vand og spildevand? Har du lyst til at blive en del af en innovativ virksomhed, hvor det at tænke ud af rammerne er et plus, og hvor der er fokus på at gøre en positiv forskel for både kunder, samfund og medarbejdere? Så søg en praktikplads hos EnviDan – vi er ret sikre på, at du ikke vil fortryde det!

Som studiepraktikant hos EnviDan får du både ansvar, spændende opgaver og sparring med erfarne EnviDanere – du hjælper os, og vi hjælper dig!

Vi har huset mange praktikanter i EnviDan, og vi har lært meget undervejs! Vi er slet ikke i tvivl – vi er vilde med at have praktikanter rundt i afdelingerne. Du kommer med frisk viden fra ’skolebænken’, og vi kommer med problematikker fra ’den virkelige verden’ – tilsammen har vi et rigtig godt udgangspunkt for gode diskussioner, som vi alle sammen kan lære noget af!

Praktikanter er EnviDanere på lige fod med resten af medarbejderne i EnviDan, og du kan derfor også se frem til mange sociale arrangementer – lige fra fredagsmorgenmad, biografture og sommerfest til filmhygge og snacks på kontoret.  Vi har det godt i EnviDan – og det giver glade medarbejdere.

Ingeniørpraktikanter aflønnes i EnviDan.

Har du specifikke ønsker og interesser for et bestemt forretningsområde, så skriv det gerne i din ansøgning.

Læs mere om vores ekspertiser her på hjemmesiden.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Ursula Harboe

KONTAKT MIG
FOR MERE INFO

Ursula Harboe

+45 30 90 31 90