False

Ledige stillinger

Her kan du se en liste over ledige stillinger hos EnviDan. Du er også meget velkommen til at gå på opdagelse på vores side, og se hvorfor det er godt at være EnviDaner. Læs her hvad vores medarbejdere siger om at være EnviDanere

 

Bygningsingeniør til nogle af de største renseanlægsprojekter i Danmark

27-01-2023

Vil du arbejde på nogle af de største og mest innovative renseanlægsprojekter i Danmark i øjeblikket? Bliver du motiveret af at følge dine projekter fra start til slut? Og vil du have fagligt skarpe kolleger i en virksomhed med fokus på et godt socialt fællesskab? Så læs med her!

Læs mere...

Selvstændig økonomiassistent

25-01-2023

Har du lyst til at blive en del af vores økonomiteam, hvor du sammen med dine fem tætte kolleger i teamet skal håndtere bogholderi for alle vores selskaber i Norden? Og vil du ind i en organisation, hvor vi gør en forskel for miljøet samtidig med, at vi har det sjovt sammen? Så læs med her!

Læs mere...

Teamleder til opbygning af anlægsteam i innovativ miljøvirksomhed

12-01-2023

Du får her muligheden for at være med til at opbygge og udvikle vores anlægsområde i Envidan. Personaleansvaret for det nuværende team på 5 dygtige medarbejder bliver dit, og de næste par år forventer vi, at du i samarbejde med din afdelingschef har fået opbygget et anlægsteam på 10-15 medarbejdere, så vi sammen kan løfte området til helt nye højder.

Læs mere...

Erfaren projektleder indenfor afløbs- og klimatilpasningsområdet

08-12-2022

Gå forrest, og bliv en del af en innovativ virksomhed − nu har du muligheden for at få en central rolle i udviklingen af Envidans Aalborg kontor!

Læs mere...

Maskiningeniør til nogle af de største renseanlægsprojekter i Danmark

01-12-2022

Vil du arbejde på nogle af de største og mest innovative renseanlægsprojekter i Danmark i øjeblikket? Bliver du motiveret af hydrauliske beregninger og af at følge dine projekter fra start til slut? Og vil du have fagligt skarpe kolleger i en virksomhed med fokus på et godt socialt fællesskab? Så se her!

Læs mere...

Vandingeniør til vanddistribution i førende miljøvirksomhed

18-11-2022

Kan projektledelse, planlægning og fleksible arbejdsmuligheder få dig helt op at ringe? Vil du være en del af et stærkt kollegaskab, have sjove kolleger og sparring med de dygtigste specialister? Så har du her muligheden for at få det hele i Envidan! Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Læs mere...

Fagligt stærk ingeniør til ny energiafdeling

20-10-2022

Motiverer det dig med et bredt samarbejde og de bedste muligheder for udvikling og medindflydelse? Så har du nu muligheden for at få et stærkt socialt sammenhold med sjove og virkelig fagligt skarpe kolleger!

Læs mere...

Dedikeret markeds- og projektchef indenfor afløb- og klimatilpasning

12-10-2022

Brænder du for kunderelationer og markedet? Er du passioneret omkring forretningsudvikling indenfor afløb og klimatilpasning? Og vil du være med til at sætte et grønt og bæredygtigt aftryk på verdenen? Så læs videre her!

Læs mere...

Vi søger studiepraktikanter!

13-09-2022

Brænder du for at arbejde inden for miljøsektoren? Og kan du se dig selv i et job, hvor du bidrager til løsningen af mange spændende projekter inden for klimatilpasning, vand og spildevand? Så søg en praktikplads hos Envidan – vi er ret sikre på, at du ikke vil fortryde det!

Læs mere...
Ursula Harboe

KONTAKT MIG
FOR MERE INFO

Ursula Harboe

+45 30 90 31 90