False

Ledige stillinger

Her kan du se en liste over ledige stillinger hos EnviDan. Du er også meget velkommen til at gå på opdagelse på vores side, og se hvorfor det er godt at være EnviDaner. Læs her hvad vores medarbejdere siger om at være EnviDanere

 

Vi søger studiepraktikanter!

13-09-2022

Brænder du for at arbejde inden for miljøsektoren? Og kan du se dig selv i et job, hvor du bidrager til løsningen af mange spændende projekter inden for klimatilpasning, vand og spildevand? Så søg en praktikplads hos Envidan – vi er ret sikre på, at du ikke vil fortryde det!

Læs mere...

El-ingeniør eller el-installatør til miljøbevidst virksomhed i vækst

07-07-2022

Motiveres du af tætte samarbejder? Er du passioneret omkring projektering og din el-faglighed? Og vil du være del af innovativ og grøn virksomhed med et stærkt socialt fællesskab og knivskarpe kolleger? Så se lige her!

Læs mere...

Ambitiøs afdelingschef til bæredygtig vand- og miljørådgivningsvirksomhed

06-07-2022

Brænder du for ledelse? Er du passioneret omkring forretningsudvikling indenfor Afløb, Klimatilpasning, Natur og Vandmiljø? Og vil du være med til at sætte et grønt og bæredygtigt aftryk på verdenen? Så læs videre her!

Læs mere...

Rådgiver i bæredygtighed til innovativ virksomhed i vandsektoren

30-06-2022

Bliver du topmotiveret af at arbejde i en virksomhed, som er på forkant med bæredygtighed og udvikling inden for vandkredsløbet? Og hvor der er afsat tid og midler til udvikling? Hos EnviDan får du både dét og muligheden for at sætte et grønt aftryk på vores omgivelser!

Læs mere...

Stærk faglig projektleder til job med natur og vandmiljø

15-06-2022

Drømmer du om at blive en del af en innovativ og succesfuld miljøvirksomhed? Betyder det noget for dig at gøre en forskel for vandløb og naturgenopretning? Så læs videre her! Du har nu chancen for at omgive dig med fagligt dygtige kolleger, som kan give masser af sparring - og få en hverdag med et stærkt kollegafællesskab, og kolleger som gerne bidrager ind i det sociale til vores torsdagscafe, western-fest eller til vores fredagsmorgenbrød.

Læs mere...

El-ingeniør til innovative renseanlægsprojekter

14-02-2022

Vil du arbejde med nogen af Danmarks største og mest innovative renseanlægsprojekter, så har vi har brug for en el-ingeniør/-installatør, som kan projektere selvstændigt inden for eget fagområde.

Læs mere...
Ursula Harboe

KONTAKT MIG
FOR MERE INFO

Ursula Harboe

+45 30 90 31 90