test - /Default.aspx?Id=68">Læs her hvad vores medarbejdere siger om at være EnviDanere

 
test - /Default.aspx?Id=116"> EnviDanere

 

Ledige stillinger

Her kan du se en liste over ledige stillinger hos EnviDan. Du er også meget velkommen til at gå på opdagelse på vores side, og se hvorfor det er godt at være EnviDaner. Læs her hvad vores medarbejdere siger om at være EnviDanere

 

El-ingeniør/-installatør, Renseanlæg

14-02-2022

Vil du arbejde med nogen af Danmarks største og mest innovative renseanlægsprojekter, så har vi har brug for en el-ingeniør/-installatør, som kan projektere selvstændigt inden for eget fagområde.

Læs mere...

Procesingeniør, Renseanlæg

15-02-2022

Vil du være med til at præge udviklingen på renseanlægsområdet i Danmark og i udlandet, og har du lyst til at bidrage fagligt og personligt til vores stærke team af procesingeniører?

Læs mere...

Projektingeniør, Rent vand

10-02-2022

Til vores kontor i Aarhus søger vi en projektingeniør til vores Rent vands-team, som er ét af Danmarks stærkeste indenfor områderne hydraulisk modellering, dataanalyser, lækagetab, strukturanalyser mm. indenfor distributionsområdet. Vi har travlt i afdelingen og ude i horisonten lurer endnu flere spændende opgaver, vi sammen kan kaste os over.

Læs mere...

WATER2NEPAL - Civil Engineer/Construction Expert

11-03-2022

Are you a Civil Engineer/Construction Expert? Can you help us to build a safe drinking water supply system in rural Nepal? Join us to make an outstanding difference for the locals in Nepal.

Læs mere...

Projektingeniør, vandforsyningsopgaver

03-03-2022

Til vores kontor i Lyngby søger vi en projektingeniør til vandforsyningsområdet. Vi har travlt i rentvandsafdelingen, og ude i horisonten lurer endnu flere spændende opgaver, vi sammen kan kaste os over.

Læs mere...

Anlægsingeniører indenfor afløb og klimatilpasning

03-03-2022

Kan du godt lide at følge dine projekter fra start til slut, og har du lyst til at arbejde på nogle af de største og mest innovative projekter indenfor afløbs- og klimatilpasningsområdet i Danmark? Så leder vi efter dig!

Læs mere...

By-, energi- og miljøplanlægger

01-03-2022

Er myndighedsbehandling og planlægning lige noget for dig? Vi oplever stadig stigende efterspørgsel på rådgivning om myndighedsbehandling. Vi leder derfor efter dig, der gerne vil have en stor kontaktflade til kunder og myndigheder og som ønsker at løse myndighedsopgaver på rense- og biogasanlæg.

Læs mere...
Jane Dam  Bedholm

KONTAKT MIG
FOR MERE INFO

Jane Dam Bedholm

+45 27 15 37 20