test - /Default.aspx?Id=68">Læs her hvad vores medarbejdere siger om at være EnviDanere

 
test - /Default.aspx?Id=116"> EnviDanere

 

Ledige stillinger

Her kan du se en liste over ledige stillinger hos EnviDan. Du er også meget velkommen til at gå på opdagelse på vores side, og se hvorfor det er godt at være EnviDaner. Læs her hvad vores medarbejdere siger om at være EnviDanere

 

Senior Software Engineer til Cloud-løsninger

25-11-2021

Vil du gøre en forskel for miljøet sammen med os? Og ønsker du at udvikle moderne native Cloud-løsninger og kan du på sigt måske se dig selv i en lead-rolle? Så leder vi efter dig! Til vores kontor i Silkeborg/Aarhus eller remote søger vi en Senior Software Engineer til et af vores agile udviklingsteam. Afdelingen har gennemgået en omfattende transformation og modningsproces, hvoraf blandt andet agile principper er blevet introduceret. Vi har formået at tiltrække dygtige nye medarbejdere, som betyder, at der er en god blanding og dynamik mellem eksisterende og nye medarbejdere.

Læs mere...

Principal Software Engineer til stærkt voksende team

24-11-2021

Vil du gøre en forskel for miljøet sammen med os? Og ønsker du at have det overordnede ansvar for vores tekniske software? Så har vi stillingen til dig! Til vores kontor i Silkeborg/Aarhus eller remote søger vi en Principal Software Engineer til vores udviklingsafdeling, Software Operation & Development. Du bliver øverste tekniske software ansvarlige samt teknisk rådgiver for Head of Software Development, som du refererer til.

Læs mere...

Nyuddannet software ingeniør til Cloud-teknologi

23-11-2021

Vil du gøre en forskel for miljøet sammen med os? Og ønsker du at udvikle moderne native Cloud-løsninger? Bliv en del af et ambitiøst team! Til vores kontor i Silkeborg/Aarhus eller remote søger vi en Junior Cloud Engineer til vores nyopbyggede Cloud-team. Her kan du præge dagsordenen med spritnye løsninger og samtidig sparre med erfarne kolleger.

Læs mere...

Praktikant til Product Management team

22-11-2021

Vil du gøre en forskel for miljøet sammen med os? Og vil du være med til at sikre forståelse og god kommunikation mellem forretningen og vores udviklingsteams? Til vores kontor i Silkeborg søger vi en praktikant til vores Product Management team. Dit overordnede ansvar er at modne arbejdsopgaver til udvikling.

Læs mere...

Teamleder til ambitiøst anlægsteam på EnviDans Aalborg-kontor

22-11-2021

Anlægs- eller miljøingeniør, der ønsker at prøve kræfter med ledelse – er det dig? Gør en forskel for miljøet sammen med os! Til vores kontor i Aalborg søger vi en ”spillende træner” til vores anlægsteam, der kan have en fod i begge lejre. Vi søger dig, der ønsker at tilføje ledelse til din karrieresti, men som fortsat vil have en hverdag med fingrene nede i projekterne.

Læs mere...

Projektingeniør til et af DKs stærkeste teams

10-11-2021

Til vores kontor i Aarhus søger vi en projektingeniør til vores Rent vands-team, som er ét af Danmarks stærkeste indenfor områderne hydraulisk modellering, dataanalyser, lækagetab, strukturanalyser mm. indenfor distributionsområdet. Vi har travlt i afdelingen og ude i horisonten lurer endnu flere spændende opgaver, vi sammen kan kaste os over.

Læs mere...

Teamleder for 12 dedikerede klima- & afløbseksperter

05-10-2021

Med udsigt til vandtårnet fra vores kontor i Aarhus V bliver du en del af ledelsesteamet i vores afdeling for Afløb, Klima, Natur & Vandmiljø, hvor du får ledelsesansvaret for 12 dedikerede anlægsingeniører og planlæggere.

Læs mere...

Anlægsingeniør søges til EnviDans Aalborg-kontor

04-10-2021

Har du mod på at gå forrest og lyst til at være en del af en innovativ virksomhed, hvor det at tænke ud af rammerne er et plus? Så har du nu mulighed for at få en central rolle i udviklingen af EnviDans Aalborgkontor!

Læs mere...

EnviDan A/S søger erfaren teknisk designer/tegner til vores kontor i Silkeborg, som har gode kompetencer indenfor Revit MEP og AutoCad

23-09-2021

Vil du være med til at tegne og designe på højteknologiske renseanlæg i Danmark, og har du lyst til at bidrage fagligt og personligt til vores designer/tegnerteam?

Læs mere...

El-ingeniør til renseanlægsområdet søges til EnviDans kontor i Kastrup/Lyngby

07-07-2021

I EnviDan er vi specialister inden for hele vandkredsløbet, og den styrkeposition er fundamentet for vores udvikling i de kommende år, hvor vi skal vækste som virksomhed, samtidig med at vores medarbejdere får nye udviklingsmuligheder og endnu større faglige fællesskaber. Den rejse inviterer vi dig med på.

Læs mere...

Entrepriseprojektchef til renseanlægsområdet søges til EnviDans kontor i Kastrup/Lyngby

06-05-2021

Har du mod på at gå forrest og lyst til at være en del af en innovativ virksomhed, hvor det at tænke ud af rammerne er et plus? Så har du nu mulighed for at få en central rolle på EnviDans kontor i Kastrup/Lyngby.

Læs mere...
Jane Dam  Bedholm

KONTAKT MIG
FOR MERE INFO

Jane Dam Bedholm

+45 27 15 37 20