False

Vi vil udvikle dig!

- både som person og som medarbejder.

Fleksibilitet og medindflydelse er nøgleord i EnviDan. Hos os dækker ”fleksible arbejdstider” ikke over uanede overarbejdstimer. Vi arbejder i et travlt, men positivt miljø, hvor vi efterlever vores mission om, at vi vil have hele medarbejdere, der brænder igennem uden at brænde ud. Du vil derfor i høj grad få indflydelse på planlægningen af dit daglige arbejde, og vi tror på, at DU bedst ved, hvordan din arbejdsdag fungerer optimalt. Om du vil sidde hjemme, på kontoret, på flere af vores kontorer - eller måske i sommerhuset. Det er op til dig, og så er det vores opgave at give dig de rette forudsætninger.

EnviDans styrke ligger i vores målrettede fokus på vandkredsløbet, og vi tilbyder dig et unikt fagligt fællesskab med nogle af Danmarks skarpeste profiler indenfor branchen.

I EnviDan investerer vi 20 % af vores overskud i forskning og udvikling - hvert år, og den udvikling står på skuldrene af EnviDanernes høje faglighed, som er hele fundamentet for vores forretning. Vi har branchens dygtigste medarbejdere, og det er i krydsfeltet mellem faglighed og nysgerrighed, at udviklingen sker – en udvikling og et miljø, som du har mulighed for at blive en del af.


 


6 fordele ved at arbejde hos EnviDan

Højt til loftet

Vi har højt til loftet og kort til beslutningerne. Som EnviDaner har du indflydelse på dit arbejde og din arbejdsplads. Vi tager ikke os selv så højtideligt, at vi ikke lytter til nye input, og vi giver ansvar til dem, som kan og vil.

Faglige fællesskaber

Vi har et levende og højt kvalificeret fagmiljø, og flere af vores medarbejdere er faglige fyrtårne indenfor deres felt. Den viden, vi har, den deler vi, og hvis du smider din viden i puljen, kvitterer vi med nysgerrighed og engagement.

Sjov og ballade

Det er ikke fordi, vi sender dig ud på ’trick og treat’. Men vi har en velfungerende og kreativ personaleforening, som er rigtig gode til at invitere til festlige arrangementer med stor opbakning. Vi mener selv, at vi har Danmarks sjoveste julefrokost, men bliv EnviDaner og døm selv.

Sundhed på og udenfor arbejdet

Vi støtter op om EnviDanernes sundhed med ergonomiske stole og løbebånd til kontorpladserne, frihed til at tilpasse din arbejdsdag til dit yndlings yogahold, betalt deltagelse i DHL-stafetten samt Adventure Race, hvor du kan udfordre dig selv og dine kolleger i anderledes discipliner.

Luft i kursusbudgettet

Vi har et årligt kursusbudget allokeret til DIN udvikling. Vi mener, vi har de skarpeste medarbejdere, og vi anerkender, at for at det skal forblive sådan, skal vi give rum, plads og økonomi til videreuddannelse.

De fedeste projekter

Vi arbejder for 80% af de danske forsyninger, og derfor tilbyder vi variation og forskellighed i arbejdsopgaverne. Du har mulighed for at udfordre dig selv på store projekter den ene måned, og køre et projekt fra A-Z alene den næste. Sådan udvider du din horisont og bringer ny viden rundt i den danske vandbranche.

 

 

 

 

"Nyuddannet hos EnviDan kan beskrives med tre ord: Socialt, uformelt og diversitet. Igennem de sociale rammer opbygges et tæt forhold til ens kollegaer, som giver en uformel stemning i hverdagen og man falder hurtigt til."

Teis Stouby Friis Hindsig
Projektingeniør, Aarhus

 

 

 

HVER DAG ARBEJDER VI FOR LIGESTILLING I ENVIDAN

Vi har underskrevet Dansk Industris The Gender Diversity Pledge, fordi vi mener, at diversitet gør os klogere som virksomhed.

At afgive dette løfte er en naturlig efterfølger på mange års arbejde i EnviDan. Bl.a. har handlingsplansgruppen ’Mangfoldighed i EnviDan’ bidraget aktivt til et vedholdende fokus på kønsdiversitet.

Med vores underskrift forpligter vi os til at arbejde for at skabe større kønsdiversitet ved at efterleve erhvervslivets 16 principper og arbejde med egne måltal.

Hos os er der plads til forskelligheder, for vi er ikke ens, men vi er alle sammen EnviDanere.

Gitte Mønsted

KONTAKT MIG
FOR MERE INFO

Gitte Mønsted

+45 30 29 31 21