NYUDDANNET I ENVIDAN

Som nyuddannet i EnviDan, kommer du i en mentorordning, hvor en erfaren medarbejder er med til at gøre din opstart endnu bedre. Via vores mentorordning bliver du klædt ordentlig på til dine første opgaver, og din mentor er ikke længere end et kald væk. Det kan godt være overvældende at komme direkte fra studiet til en arbejdsplads, men vi forsøger at gøre overgangen så god som muligt, og vi har efterhånden en del erfaring med det! 

For hos EnviDan er vi EnviDanere, og det betyder noget. Det betyder at vi har stor medindflydelse og en flad ledelsesstruktur. Den tillid vores kunder viser os, viser vi også hinanden. Det giver plads til faglig udvikling og forskelligheder. For vi er ikke ens. Vi er bare alle sammen EnviDanere.

- Og så er det sjovere at være medarbejder i EnviDan. Vi har det simpelthen sjovt sammen, både på arbejde og til sociale arrangementer. EnviDan gør en positiv forskel for vores medarbejdere, fordi vi har vores eget EnviBand, vores egne EnviDan-øl og rift om pladserne til Lillebælt halvmaraton, men vi har også de nyeste it-værktøjer, et stort kursus- og efteruddannelsesbudget og rekord mange medarbejdere, som deltager i fagrelevante konferencer. Græsset er grønnest, der hvor man vander det, og i EnviDan er græsset lig med vores medarbejdere.


Mød en EnviDaner

Hos EnviDan er det vores erklærede målsætning at være branchens bedste arbejdsplads. Vores medarbejdertilfredhedsundersøgelser viser, at vi gør noget rigtigt, men hvad siger vores medarbejdere?

Læs her hvad Teis, Maria og Odd Kjetil synes om at arbejde hos EnviDan.

Teis Stouby Friis  Nielsen

Teis Stouby Friis Nielsen

Aarhus

quote

Nyuddannet hos EnviDan kan beskrives med tre ord: Socialt, uformelt og diversitet. Igennem de sociale rammer opbygges et tæt forhold til ens kollegaer, som giver en uformel stemning i hverdagen og man falder hurtigt til. Diversiteten i projekterne er høj og som nyuddannet er der rig mulighed for at finde lige netop dét fagområde man finder interessant.

 

 

Maria  Klintström

Maria Klintström

Malmö

quote

Det bästa med EnviDan är kollegorna och att det verkligen känns som att företaget bryr sig om en och lyssnar på en. Dessutom jobbar jag med väldigt spännande uppgifter där det handlar om att få reningsverken att prestera så bra som möjligt.

Odd Kjetil  Krekvik

Odd Kjetil Krekvik

Åndalsnes

quote

Jeg får daglig jobbe med faglig spennende utfordringer relevant for min utdanning sammen med meget kompetente kollegaende som bidrar til et godt arbeidsmiljø og hvor vi utvikler hverandre til å bli enda bedre. Følelsen av at vi tilfører samfunnet merverdi ved å levere tjenester og produkter våre kunder har behov for.