Vil du være praktikant i EnviDan?

Vi har flere praktikmuligheder i EnviDan.

Vi har i mange år haft praktikanter rundt på vores kontorer, og vi ved af erfaring, at et praktikforløb, giver et enormt godt indblik i, hvordan en karriere inden for vores branche ser ud efter endt uddannelse. Det er også derfor, at vi tilbyder et tilpasset praktikforløb, hvor du bliver teamet op med såvel erfarne som unge EnviDanere, og kommer helt tæt på de spændende projekter rundt omkring i Skandinavien. 

Forhåbentlig bliver I lige så vilde med at være EnviDanere, som vi er! 

Er du i tvivl om, hvorvidt din uddannelse passer til et praktikforløb hos os? Så spørg os. Vi vil gerne høre fra dig.

Hvis du tror på, at du kan bidrage positivt til én eller flere af vores forretningsområder, så vil vi helt sikkert gerne læse din ansøgning - uanset uddannelse! 


FAQ, praktik

Vi får mange spørgsmål om vores praktikforløb, så derfor har vi samlet de mest hyppige spørgsmål herunder. Hvis du ikke får svar på dit spørgsmål nedenfor, så tøv ikke med at sende en mail til vores HR-konsulent Helle. 

  • Hvor mange praktikanter søger I?

Vi søger ikke et fast antal praktikanter hvert år. Vi vil gerne sikre det bedst mulige praktikforløb for studerende, og for at gøre det, tager vi halvårligt temperaturen på vores kontorer ift. projekter, mentor- og pladsmuligheder. Uanset, vil vi altid gerne modtage ansøgninger til praktikforløb. 

  • Kan jeg aflevere min ansøgning personligt, eller sende den direkte til afdelingen? 

Desværre. Alle ansøgninger skal sendes til vores HR-konsulent Helle på hej@envidan.dk. Helle sørger for at distribuere ansøgningerne videre til den rette modtager. 

  • Hvilke typer praktikforløb tilbyder I?

Vi tilbyder primært praktikforløb til ingeniørstuderende og erhvervspraktikanter, men vi har fx også haft glæde af biolog-, og geologpraktikanter. 

  • Kan jeg ønske at komme i praktik på et bestemt kontor?

Ja. I din ansøgning skal du skrive, hvilket kontor du ønsker at komme i praktik på. 

  • Er praktikforløbet fuldtid?

Ja, dit praktikforløb er fuldtid hos EnviDan. 

  • Kan man kun vælge ét forretningsområde, når man skal i praktik hos EnviDan?

Nej. Det er meget individuelt, hvad man brænder for, og vi ønsker at imødekomme ønsker i det omfang, det er muligt. Har du specifikke ønsker om forretningsområder, så skriv dem i din ansøgning. 

Helle  Jegsen

KONTAKT MIG FOR MERE INFO,
ELLER SEND MIG DIN ANSØGNING

Helle Jegsen

+45 27 15 37 94