False

Vil du være en af os?

Faglige udfordringer og spændende projekter
Vi har et meget stærkt fagligt miljø inden for vand, spildevand, klimatilpasning, natur & vandmiljø, biogas og fjernvarme. Og så har vi en softwareafdeling, som er med til at udvikle nogle af branchens mest anvendte portalværktøjer.

Vi løser primært opgaver for de danske forsyninger og kommuner, og deltager i spændende udviklingsprojekter på tværs af kunder, uddannelsesinstitutioner og samarbejdspartnere. Vi tilbyder derfor store faglige udfordringer og spændende projekter, hvor du har mulighed for kvalificeret faglig sparring med gode kolleger på tværs af lande, kontorer og fagområder i EnviDan.

Virksomhed i vækst
Du bliver en del af en dynamisk virksomhed, som hele tiden bevæger sig

 

fremad. Samtidig bliver du en del af et stort fællesskab med over 200 EnviDanere fra både Danmark, Norge og Sverige. 

Plads til udvikling
Uanset om du lige er blevet færdiguddannet, har været i branchen i 30 år eller kommer fra en helt anden branche, så har vi udfordringer til dig, hvis du bliver EnviDaner. Vi tror på, at vi har en unik arbejdsplads, hvor vores erfarne medarbejdere får rum og plads til at være faglige fyrtårne, og samtidig giver plads til, at vores mange unge medarbejdere kan byde ind med frisk viden.

Har du lyst til at blive en del af en voksende skandinavisk virksomhed med højt til loftet, fokus på innovation og udvikling og en arbejdsplads proppet med skønne kolleger? Se vores ledige stillinger , eller send en uopfordret ansøgning. Vi er altid på udkig efter flere talenter! 

 


 

Ursula Harboe

kontakt mig
for mere info

Ursula Harboe

+45 30 90 31 90