False

At være EnviDaner

Den helt specielle EnviDan-ånd
I EnviDan er vi enige om, at det at være EnviDaner er lidt unikt. Vi kalder det EnviDan-ånden. 

EnviDan-ånden udspringer af en flad ledelsesstruktur og stor medarbejderindflydelse i alle hjørner af virksomheden.

Vi har store faglige ambitioner i EnviDan og store planer om at vækste, som du også kan læse i vores Mission og Vision.

Men vi når kun vores mål, hvis vi har glade medarbejdere, og vores medarbejdertilfredshedsanalyser viser, at dét har vi. Vi afholder hvert andet år en medarbejdertilfredshedsundersøgelse for at tage temperaturen på arbejdsmiljøet i EnviDan. De seneste resultater fra 2021 viser, at arbejdsglæden i EnviDan scorer 77 ud af 100 point på GELx-indekset. Dette er et godt resultatet, som ligger over gennemsnittet i vores branche.

Dét er vi meget stolte af, for det viser, at det ikke bare er noget, vi siger, når vi siger, vi er en unik arbejdsplads. Det er noget, vi er enige om i EnviDan.

Selvom vi er stolte af det flotte resultat, er det klart, at vi, for at kunne fastholde den arbejdsglæde, skal arbejde kontinuerligt på et endnu bedre arbejdsmiljø.

Derfor er der også altid analysearbejde forbundet med resultaterne, hvor der bliver opstillet relevante handlingsplaner på team-, afdelings- og virksomhedsniveau. 

Vi har det sjovt i EnviDan
Vi tager os godt af vores medarbejdere i EnviDan. Dét er et af vores fokuspunkter. Man skal have det godt for at levere godt. Det er vigtigt for os, at hver medarbejder har plads til andet end arbejde, og i EnviDan er vi tilhængere af frihed under ansvar. 

EnviDan har både mad-, og massageordning samt en god sundhedsordning. Vi afholder sjove julefrokoster, sommerfester og andre personalearrangementer, som alle medarbejdere ser frem til hvert år. Vi har endda vores egen EnviDan-øl! 

Men vi har også et fælles årligt strategiseminar for alle medarbejdere og en række faggrupper, som bidrager til et godt og udviklende fagligt miljø. Og så afsætter vi 20% af vores overskud til udvikling af nye teknologier og løsninger. Læs mere om vores innovation HER


Mød en EnviDaner

Hos EnviDan er det vores erklærede målsætning at være branchens bedste arbejdsplads. Vores medarbejdertilfredhedsundersøgelser viser, at vi gør noget rigtigt, men hvad siger vores medarbejdere?

Læs her hvad et udpluk af EnviDanere synes om at arbejde hos EnviDan.

Surya Prajapati

Surya Prajapati

Aarhus

quote

The best thing about being an EnviDaner, is that the company provides comfortable environment and continuous support to flourish professionally. There is a good balance of challenges and opportunities as a professional.

Teis Stouby Friis  Nielsen

Teis Stouby Friis Nielsen

Aarhus

quote

Nyuddannet hos EnviDan kan beskrives med tre ord: Socialt, uformelt og diversitet. Igennem de sociale rammer opbygges et tæt forhold til ens kollegaer, som giver en uformel stemning i hverdagen og man falder hurtigt til. Diversiteten i projekterne er høj og som nyuddannet er der rig mulighed for at finde lige netop dét fagområde man finder interessant.

 

 

Elin Hermansson

Elin Hermansson

Göteborg

quote

Det finns en företagskultur som ger mig stora friheter att själva lägga upp mitt arbete och strukturera min tid, under eget ansvar. Jag trivs väl med arbetsuppgifterna och mina kollegor, och uppskattar den stora bredd och kompetens som finns inom koncernen.  

Jan K. Pedersen

Jan K. Pedersen

Silkeborg

quote

Helt simpelt og enkelt betyder det gode arbejdsmiljø og arbejdsglæde jeg oplever til daglig – alt! Den flade organisation med højt til loftet gør at jeg trives rigtig godt og det giver alle mulighed for at udvikle sig både fagligt og personlig. At være med til at arbejde med vandmiljø og klima giver en følelse af at gøre noget der er godt for os alle!

Maria  Klintström

Maria Klintström

Malmö

quote

Det bästa med EnviDan är kollegorna och att det verkligen känns som att företaget bryr sig om en och lyssnar på en. Dessutom jobbar jag med väldigt spännande uppgifter där det handlar om att få reningsverken att prestera så bra som möjligt.