False

Mød en EnviDaner

Hos EnviDan er det vores erklærede målsætning at være branchens bedste arbejdsplads. Vores medarbejdertilfredhedsundersøgelser viser, at vi gør noget rigtigt, men hvad siger vores medarbejdere?

Læs hvad et udpluk af EnviDanere synes om at arbejde hos EnviDan.


Teis Stouby Friis  Nielsen

Teis Stouby Friis Nielsen

Aarhus

quote

Nyuddannet hos EnviDan kan beskrives med tre ord: Socialt, uformelt og diversitet. Igennem de sociale rammer opbygges et tæt forhold til ens kollegaer, som giver en uformel stemning i hverdagen og man falder hurtigt til. Diversiteten i projekterne er høj og som nyuddannet er der rig mulighed for at finde lige netop dét fagområde man finder interessant.

 

 

Jan K. Pedersen

Jan K. Pedersen

Silkeborg

quote

Helt simpelt og enkelt betyder det gode arbejdsmiljø og arbejdsglæde jeg oplever til daglig – alt! Den flade organisation med højt til loftet gør at jeg trives rigtig godt og det giver alle mulighed for at udvikle sig både fagligt og personlig. At være med til at arbejde med vandmiljø og klima giver en følelse af at gøre noget der er godt for os alle!

Elin Hermansson

Elin Hermansson

Göteborg

quote

Det finns en företagskultur som ger mig stora friheter att själva lägga upp mitt arbete och strukturera min tid, under eget ansvar. Jag trivs väl med arbetsuppgifterna och mina kollegor, och uppskattar den stora bredd och kompetens som finns inom koncernen.  

Surya Prajapati

Surya Prajapati

Aarhus

quote

The best thing about being an EnviDaner, is that the company provides comfortable environment and continuous support to flourish professionally. There is a good balance of challenges and opportunities as a professional.

Maria  Klintström

Maria Klintström

Malmö

quote

Det bästa med EnviDan är kollegorna och att det verkligen känns som att företaget bryr sig om en och lyssnar på en. Dessutom jobbar jag med väldigt spännande uppgifter där det handlar om att få reningsverken att prestera så bra som möjligt.


Hør hvad en af de første EnviDanere fortæller

Jan K. Pedersen
Silkeborg

quote

Hvad er din titel og stillingsbeskrivelse?

Jeg er uddannet Maskiningeniør tilbage i 1985 og min titel i dag er Projekt- og Produktchef.

Stillingsbeskrivelsen er i overskrifter følgende: Udover jeg i dag bruger noget af min tid som projektchef på både store og små projektopgaver, bruger jeg også en del tid på salg af de produkter som EnviDan har agentur på.

Det omfatter både salg, samarbejde og markedsføring af produkter som Geotubes, biologiske luftfiltre, OMC flotationsanlæg, mv.

Produktområdet er altid et spændende og dynamisk felt, der byder på næsten alle tænkelige tekniske og økonomiske oplevelser, stort set daglig.

De seneste år har jeg herudover prøvet på at dele viden med alle interesserede kollegaer, på de produkter og fagområder jeg arbejder med til daglig. Dette for at sikre at dette bliver bredt ud i organisationen og dermed også bliver fagligt sikret på andre ressourcer. Produkt og teknologi området har mulighed for at udvikle EnviDan yderligere.

Hvor længe har du været hos EnviDan?

Jamen dog – lidt mere end 22 år. Jeg blev ansat som nr. 5 eller 6 (sammen med Morten Fjerbæk) i EnviDan.

Jeg har dermed oplevet det meste af rejsen fra at sidde 6 personer i lejede lokaler i et lille bindingsværkshus på Ferskvandscenteret, til nu at have 230 kollegaer fordelt på mange kontorer over hele Skandinavien.

En spændende rejse - og nu en anerkendelse af at være en af de gamle rotter 😊

Hvad er det bedste ved at være EnviDaner?

Helt simpelt og enkelt betyder det gode arbejdsmiljø og arbejdsglæde jeg oplever til daglig – alt!

Den flade organisation med højt til loftet gør at jeg trives rigtig godt og det giver alle mulighed for at udvikle sig både fagligt og personlig.

At være med til at arbejde med vandmiljø og klima giver en følelse af at gøre noget der er godt for os alle!

Hvorfor har du valgt at arbejde hos EnviDan?

Jeg valgte EnviDan i sin tid fordi jeg kendte de 3 stiftere som gode og dygtige kollegaer fra tidligere, og de gav mig et godt tilbud. Jeg kunne simpelthen ikke sige andet end Ja-Tak til at komme med på vogntoget i opstarten.

Den beslutning vil jeg altid være glad for og håber at opleve 25-årsdagen også 😊!