EnviDan søger praktikant med gode kommunikative kompetencer

13-04-2021

test - /Default.aspx?Id=68">HER

Kan du kommunikere det komplicerede enkelt og bidrage til vores SoMe-kanaler, nyhedsbreve og hjemmesider? Så mangler vi dig som praktikant i EnviDans Marketing- og Kommunikationsafdeling!

EnviDan er en skandinavisk miljøvirksomhed, som løser opgaver inden for vand, spildevand og energi for forsyninger, kommuner og industrier. I Marketing & Kommunikation er vi 4 medarbejdere, som hjælper hinanden med at nå i mål med en lang række meget varierede opgaver, hvor der er meget kort fra tanke til handling.
 
Du får mulighed for at blive endnu bedre til at:
  • Skrive spændende nyheder – også om vejafvanding og spildevandsrensning.
  • Anvende de sociale medier i et B2B-perspektiv til flere målgrupper og på flere sprog.
  • Tage et særligt ansvar for at booste vores engelsksprogede kommunikationskanaler.
  • Jonglere mange opgaver, deadlines og interessenter.
  • Og alt muligt andet indenfor marketing- og kommunikationsfaget, 😊
Stil krav, det gør vi
Det vigtigste for os er, at du har ben i næsen, tager ansvar for dine opgaver og synes, det er sjovt at arbejde med B2B. Vi har rigtig mange bolde i luften hele tiden, og du får mest ud af din praktik, hvis du er klar til at gribe bolde og løbe dem i mål. Det betyder dog ikke, at du bliver overladt til dig selv. Vi hjælper hinanden, og kontinuerlig sparring omkring opgaverne er en naturlig del af vores dagligdag.
Da vi har særligt fokus på vores engelsksprogede kanaler i efteråret 2021, vil det være oplagt, hvis din kandidat har en engelsk profil, men har du en anden profil, og mener, at praktikopslaget er som skrevet til dig, så tøv ikke med at sende en ansøgning. Hvis du også kan skrive norsk eller svensk, bliver vi glade, men det er ikke et krav.
 
Bliv EnviDaner sammen med os
I EnviDans seneste medarbejdertilfredshedsundersøgelse scorer arbejdsglæden i EnviDan 78 point ud af 100, hvilket er væsentligt højere end landsgennemsnittet, og udsagnet ”Jeg er stolt af at kunne fortælle andre, hvor jeg er ansat” når op på hele 86 point. Det er fordi, vi hos EnviDan er EnviDanere, og det betyder noget. Det betyder, at vi har stor medindflydelse og en flad ledelsesstruktur. Vi viser hinanden tillid, og det giver plads til faglig udvikling og forskelligheder.
– Og så er det sjovere at være medarbejder i EnviDan. Vi har det simpelthen sjovt sammen, både på arbejde og til sociale arrangementer.
 
Gør en forskel for miljøet sammen med os
Vi har styr på vores WHY, og med helhedsorienterede bæredygtige miljøløsninger gør EnviDan en positiv forskel for miljøet. Har du lyst til at bidrage til at få historien ud, så send os en ansøgning, hvor du fortæller os, hvordan du kan gøre en positiv forskel hos os.
 
Vi forestiller os, at praktikken starter den 15. august eller 1. september 2021, og at dit primære arbejdssted vil være EnviDans kontor i Silkeborg. Der er dog mulighed for at sidde på et af vores andre kontorer et par dage om ugen, hvis det er et ønske. Praktikken er ulønnet, tilgengæld lover vi at du lærer en masse,  og så tager vi selvfølgelig hensyn til de opgaver og afleveringer, du måtte have på dit studie i praktikperioden.
 
For supplerende information kontakt endelig Marketing- og Kommunikationschef Gitte Kristensen på 27 15 01 07 eller gnk@envidan.dk.
 
Du kan også læse, hvad nogle af vores medarbejdere siger om at arbejde hos EnviDan HER
Når haven ikke længere bliver oversvømmet i regnvejr, når vandløbet er renere, fordi vandet fra renseanlægget renses bedre, når bussen kører på biogas, eller når regningen fra forsyningsselskabet er blevet mindre, så er det fordi, vi i EnviDan har gjort et ordentligt stykke arbejde. Vi arbejder for kommuner, forsyninger og industrier, men vi gør en positiv forskel for alle, også dem som ikke kender os. De borgere, der bor nær søer og årer, har problemer med oversvømmelser, nyder livet med børnene på den nye vandlegeplads eller holder husene varme med biogas; det er dem, der oplever resultaterne af vores arbejde.
Gitte Kristensen

KONTAKT MIG
FOR MERE INFO
OM STILLINGEN
 

Gitte Kristensen

+45 27 15 01 07