EnviDan søger medarbejder med erfaring inden for natur og vandløbsopgaver

08-04-2021

test - /Default.aspx?Id=68">HER

 

EnviDans landsdækkende team indenfor Natur og Vandmiljø vokser fortsat. Vi har brug for nye kolleger til at løse spændende udfordringer for kommuner og forsyninger i Danmark og med mulighed for en afstikker til vores norske og svenske enheder. Er du en fagligt stærk profil, som brænder for fordybelse, projektledelse og salg inden for naturområdet? Så grib muligheden for at blive ”EnviDaner” i København, Silkeborg eller Aalborg.

 
Tværfagligt samarbejde og faglig ballast er nøgleordene
Vi søger en ny medarbejder med stærke faglige kompetencer indenfor området. Derudover søger vi en ny medarbejder med gode projektlederevner, samt et stærkt netværk og lyst til kundekontakt og markedsføring. Som projektleder skal du være tovholder på en portefølje af opgaver, hvor flere forskellige faggrupper arbejder sammen. Udover projektlederrollen skal du også kunne varetage opgaveløsning inden for dit eget fagområde.
 
Som projektleder hos EnviDan, vil du dagligt blive udfordret på dine kommunikations- og projektledelsesevner samt din evne til at strukturere projekterne. Vi arbejder i et åbent og humørfyldt miljø, hvor du vil få en bred kontakt til kunder, leverandører og entreprenører.
 
Som projektleder får du mulighed for at arbejde med:
 
 • Projektledelse, kundekontakt og salg/markedsføring indenfor:
  • Vandløbsrestaureringer og vandløbsreguleringer
  • Hydraulik
  • Naturgenopretning, herunder vådområder og lavbundsprojekter
  • Biodiversitet 
  • Miljøkonsekvensrapporter og miljørapporter (VVM og SMV))
  • Helhedsorienteret klimatilpasning
  • Øvrige opgaver indenfor natur- og vandløbsområdet
 
Kan du holde overblikket uden af glemme detaljen?
Vi forventer, at du kan demonstrere kompetencer og erfaring med flere af ovennævnte arbejdsområder, og at du har minimum 5 års relevant erfaring – gerne som rådgiver. Har du mindre anciennitet eller er du nyuddannet, hører vi også gerne fra dig, da vi løbende arbejder med at udvikle og integrere unge medarbejdere ind i vores faglige miljøer. Vi ser meget gerne, at du har et vist kendskab til lovgivningen på området. 
 
Som en del af jobbet forventes det, at du deltager i arbejdet med udarbejdelse af tilbud samt opsøgende salg. Du skal dermed være med til at vedligeholde og udvide EnviDans portefølje af opgaver inden for Natur- og Vandmiljø. Kommer du med et netværk blandt kunder og samarbejdspartnere vil det være et ekstra plus. Det er vigtigt, at du er god til at holde fokus på kunden og kvaliteten i løsningen, samtidig med, at du gennem god projektledelse holder det kølige overblik på tid og økonomi på projektet. Vi har brug for en medarbejder, der kan bevare overblikket i det tværfaglige samarbejde, uden at gå på kompromis med detaljerne.
 
Gør en forskel for miljøet sammen med os – kontakt os for at høre mere 
EnviDan har haft stor succes med etablering af et rådgivningsteam inden for Natur & Vandmiljø, og efter ca. tre år nærmer teamet sig 12 medarbejdere, som med høj faglighed, værdiskabende rådgivning, gode kunderelationer og et stærkt teamsamarbejde har etableret sig som en væsentlig aktør på markedet for rådgivningsydelser inden for Natur & Vandmiljø – og vi vil gerne have dig med på holdet!
 
Vi leverer bæredygtige helhedsorienterede løsninger for et godt miljø, og hvis du vil med ombord, så send din ansøgning på nedenstående link. For supplerende information om stillingen kontakt venligst Afdelingschef Christina Søndersgaard på csd@envidan.dk eller 24 69 68 34 mhp. ansættelse i Jylland eller Afdelingschef Morten Rungø på mru@envidan.dk eller 21 23 50 65 mhp. ansættelse i København. Ansøgninger behandles fortroligt og løbende, og stillingsopslaget lukkes ned, når den rette kandidat er fundet. 
 
Du kan også læse, hvad nogle af vores medarbejdere siger om at arbejde hos EnviDan HER

 

Når haven ikke længere bliver oversvømmet i regnvejr, når vandløbet er renere, fordi vandet fra renseanlægget renses bedre, når bussen kører på biogas, eller når regningen fra forsyningsselskabet er blevet mindre, så er det fordi, vi i EnviDan har gjort et ordentligt stykke arbejde. Vi arbejder for kommuner, forsyninger og industrier, men vi gør en positiv forskel for alle, også dem som ikke kender os. De borgere, der bor nær søer og årer, har problemer med oversvømmelser, nyder livet med børnene på den nye vandlegeplads eller holder husene varme med biogas; det er dem, der oplever resultaterne af vores arbejde.
Christina Søndergaard

KONTAKT MIG
FOR MERE INFO
OM STILLINGEN

Christina Søndergaard

+45 24 69 68 34

Morten Rungø

KONTAKT MIG
FOR MERE INFO
OM STILLINGEN
 

Morten Rungø

+45 21 23 50 65