EnviDan A/S søger erfaren teknisk designer/tegner til vores kontor i Silkeborg, som har gode kompetencer indenfor Revit MEP og AutoCad

23-09-2021

 

Vil du være med til at tegne og designe på højteknologiske renseanlæg i Danmark, og har du lyst til at bidrage fagligt og personligt til vores designer/tegnerteam?

Så har EnviDan brug for en teknisk designer/tegner med en stærk faglig profil. Har du erfaring med og lyst til at udføre nedenstående opgaver, vil du være den perfekte profil til jobbet:

  • optegning af komplette 3D-modeller i Revit MEP
  • optegning af detail- og detaljetegninger bygning
  • optegning maskinkonstruktioner og rør
  • PI-diagrammer og hydrauliske snit
  • optegning af planer i AutoCad. Oversigtsplaner, byggepladsplaner, ledningsplaner
  • gerne erfaring med GIS
  • assistere projektledere i projektering samt udarbejdelse af modeller og tegninger i Revit
  • selvstændigt kommunikere med eksterne leverandører og samarbejdspartnere
  • gerne erfaring med BIM og IKT

Bliv en del af et fællesskab
Faglighed er vigtigt, men du skal også trives som menneske hos os. Vi forventer, at du er en dedikeret teknisk designer/tegner med mere end 5 års erfaring indenfor området. Hos EnviDan er der højt til loftet og kort til beslutningerne, og vi tror helhjertet på, at forskellighed gør stærk. Derfor stiller vi krav til din selvstændighed, ansvarsbevidsthed og evne til tage initiativ, og vi forventer, at du stiller krav til os, da vi hele tiden arbejder på at blive en endnu bedre arbejdsplads.

Du bliver en del af vores kompetente renseanlægsafdeling på kontoret i Silkeborg, hvor vi dagligt sparrer med hinanden, og hvor der er plads til grin og dårlig humor, samtidig med at vi arbejder seriøst med at levere de bedste løsninger og resultater.

Fleksibilitet og medindflydelse er nøgleord i EnviDan. Hos os dækker ”fleksible arbejdstider” ikke over uanede overarbejdstimer. Vi arbejder i et travlt, men positivt miljø, hvor vi efterlever vores mission om, at vi vil have hele medarbejdere, der brænder igennem uden at brænde ud. Du vil i høj grad få indflydelse på planlægningen af dit daglige arbejde og deltage fagligt i projekteringen.

Vil du arbejde sammen med Danmarks dygtigste – og sjoveste – kolleger?
Vi tilbyder et spændende job i en succesfuld ingeniørvirksomhed med speciale på vandmiljøområdet, herunder afløb, natur og miljø, klimatilpasning, vandforsyning, spildevand, biogas og fjernvarme. EnviDan har en årlig trecifret millionomsætning og medarbejdere fordelt på afdelinger i Danmark, Norge og Sverige.

Hos EnviDan vil vi gøre en positiv forskel for vores medarbejdere, og det gør vi, fordi vi har de nyeste it-værktøjer, et stort kursus- og efteruddannelsesbudget og rekordmange medarbejdere, som deltager i fagrelevante konferencer. Sådan er det, fordi græsset er grønnest, der hvor man vander det, og hos EnviDan er medarbejderne vores største og vigtigste aktiv.

I EnviDan bliver du derfor ikke bare én ud af mange ansatte. Vi hjælper dig med din personlige udvikling og giver dig plads til at udfolde dig på både det faglige og personlige plan.

Gør en forskel for miljøet sammen med os – kontakt os for at høre mere
Vi leverer bæredygtige helhedsorienterede løsninger for et godt miljø, og hvis du vil med ombord, så send din ansøgning via nedenstående link.

For supplerende information om stillingen kontakt venligst Afdelingschef, Tore Krautwald på 20 42 32 20.

Ansøgninger behandles fortroligt og løbende, og stillingsopslaget lukkes ned, når den rette kandidat er fundet.

 

Når haven ikke længere bliver oversvømmet i regnvejr, når vandløbet er renere, fordi vandet fra renseanlægget renses bedre, når bussen kører på biogas, eller når regningen fra forsyningsselskabet er blevet mindre, så er det fordi, vi i EnviDan har gjort et ordentligt stykke arbejde. Vi arbejder for kommuner, forsyninger og industrier, men vi gør en positiv forskel for alle, også dem som ikke kender os. De borgere, der bor nær søer og åer, har problemer med oversvømmelser, nyder livet med børnene på den nye vandlegeplads eller holder husene varme med biogas; det er dem, der oplever resultaterne af vores arbejde.
Tore  Krautwald

KONTAKT MIG
FOR MERE INFO
OM STILLINGEN