Entrepriseprojektchef til renseanlægsområdet søges til EnviDans kontor i Kastrup/Lyngby

06-05-2021

test - /Default.aspx?Id=68">HER

 

 

Har du mod på at gå forrest og lyst til at være en del af en innovativ virksomhed, hvor det at tænke ud af rammerne er et plus? Så har du nu mulighed for at få en central rolle på EnviDans kontor i Kastrup/Lyngby.

I EnviDan er vi specialister inden for hele vandkredsløbet, og den styrkeposition er fundamentet for vores udvikling i de kommende år, hvor vi skal vækste som virksomhed, samtidig med at vores medarbejdere får nye udviklingsmuligheder og endnu større faglige fællesskaber. Den rejse inviterer vi dig med på.

Vi søger en erfaren Entrepriseprojektchef med erfaring indenfor gennemførelsen af totalentrepriser til at styrke og videreudvikle vores entrepriseområde indenfor renseanlæg.

EnviDans renseanlægsafdeling i Østdanmark består af mere end 35 dedikerede personer, der bredt arbejder med ingeniørrådgivning og totalentrepriser inden for renseanlægsområdet i Skandinavien. EnviDan er i dag en stor aktør indenfor gennemførelse af totalentrepriser indenfor renseanlægsområdet i Danmark og denne position ønsker vi at styrke yderligere med dig ombord.

En af de vigtige opgaver bliver at bidrage til den løbende udvikling indenfor totalentrepriseområdet, herunder den faglige og tekniske udvikling gennem eksekvering af projekterne og videreudvikling af vores allerede stærke totalentreprise setup. Vi forventer at du som følge af dine kompetencer, naturligt vil indgå i denne udvikling og eksekvering af totalentrepriser samt vil være tovholder under tilbudsgivning og i hele salgsprocessen for at få nye opgaver i hus.

Som Entrepriseprojektchef vil du få ansvar for at bringe branchens dygtigste medarbejdere i spil under hele projektforløbet. Du vil få det overordnede økonomiske, tidsmæssige og kvalitetsmæssige ansvar for projekterne i direkte kontakt med kunden og projekternes øvrige samarbejdspartnere, hvorfor dine kompetencer indenfor ledelse af projektmedarbejdere og gode kommunikationsegenskaber er særlig vigtige.

Hos EnviDan møder vi kunderne i øjenhøjde og det er derfor vigtigt at du er i stand til at indgå i en konstruktiv dialog med kunden om opgaven samtidigt med at du har styr på projektgrundlaget og -økonomien.

Vi tilbyder i korte træk:

 • En central rolle på branchens bedste hold!
 • En attraktiv stilling med forrygende udviklingsmuligheder!
 • Stor mulighed for at præge jobindhold og fleksibilitet i ansættelsen!

Din profil
Vi forventer, at du besidder nogle af følgende kompetencer:

 • Ingeniør med min. 8 års relevant erfaring - med hovedvægt indenfor entrepriseområdet
 • Evne til at samle projektgruppen og skabe teamspirit
 • Være i stand til at lede et hold af specialister, hvor alles kompetencer bedst muligt bringes i spil
 • Gode kommunikationsevner, empati og gennemslagskraft
 • Fagligt overblik, gerne inden for renseanlægsområdet
 • Erfaring med projektering og udførelse af totalentrepriseprojekter
 • Kunne møde kunden i øjenhøjde og indgå i dialog med denne om opgaven
 • Evne til struktureret at følge op på aftaler med kunder og samarbejdspartnere
 • Lyst til at understøtte og projektudvikle løsninger til kunder, samarbejdspartnere og intern produktion.

Gør en forskel for miljøet sammen med os – kontakt os for at høre mere
For supplerende information om stillingen kontakt venligst Afdelingschef Mikkel Hansen på 27 15 37 16 / mha@envidan.dk eller Forretningschef, Renseanlæg Søren Bruun Hansen på 27 15 37 61 / sbh@envidan.dk.

Ansøgningen behandles løbende og stillingsopslaget tages ned, når vi har fundet den rette kandidat.

Du kan også læse, hvad nogle af vores medarbejdere siger om at arbejde hos EnviDan HER

 

Når haven ikke længere bliver oversvømmet i regnvejr, når vandløbet er renere, fordi vandet fra renseanlægget renses bedre, når bussen kører på biogas, eller når regningen fra forsyningsselskabet er blevet mindre, så er det fordi, vi i EnviDan har gjort et ordentligt stykke arbejde. Vi arbejder for kommuner, forsyninger og industrier, men vi gør en positiv forskel for alle, også dem som ikke kender os. De borgere, der bor nær søer og årer, har problemer med oversvømmelser, nyder livet med børnene på den nye vandlegeplads eller holder husene varme med biogas; det er dem, der oplever resultaterne af vores arbejde.
Mikkel Hansen

KONTAKT MIG
FOR MERE INFO
OM STILLINGEN

Søren Bruun Hansen

KONTAKT MIG
FOR MERE INFO
OM STILLINGEN