El-ingeniør til renseanlægsområdet søges til EnviDans kontor i Kastrup/Lyngby

07-07-2021

test - /Default.aspx?Id=68">HER

 

 

I EnviDan er vi specialister inden for hele vandkredsløbet, og den styrkeposition er fundamentet for vores udvikling i de kommende år, hvor vi skal vækste som virksomhed, samtidig med at vores medarbejdere får nye udviklingsmuligheder og endnu større faglige fællesskaber. Den rejse inviterer vi dig med på.

Vi søger en erfaren El-ingeniør eller el-installatør til inden for EL- og SRO-anlæg, fortrinsvis på renseanlæg til vores kontor i Kastrup eller Lyngby.

Vi tilbyder i korte træk:

 • En central rolle på branchens bedste hold!
 • En attraktiv stilling med forrygende udviklingsmuligheder!
 • Stor mulighed for at præge jobindhold og fleksibilitet i ansættelsen!

Hos os får du mulighed for at:

 • Projektere og udarbejde udbud
 • Projektledelse af projekter inden for renseanlægsområdet
 • Gennemføre fagtilsyn inden for dit fagområde
 • Deltagelse i totalentrepriser
 • Varetage test, indkøring og aflevering
 • Få en kontinuerlig faglig sparring med kunder og andre samarbejdspartnere

Overordnet bliver din rolle at rådgive internt i forhold til projekterne, og eksternt i forhold til kunderne omkring helhedsløsninger inden for tekniske installationer, med afsæt i el og automation. Projekterne er af varierende omfang, og du får derfor en unik mulighed for at håndtere både store og små projekter, samt indgå i projektteams, som er tværfagligt sammensat af personer fra flere forskellige afdelinger samt samarbejdspartnere.

EnviDans renseanlægsafdeling i Østdanmark består af mere end 35 dedikerede personer, der bredt arbejder med ingeniørrådgivning og totalentrepriser inden for renseanlægsområdet i Skandinavien. I afdelingen har vi en ambitiøs udviklingsplan, som du bliver en del af og får mulighed for at være med til at løfte ud i fremtiden.

Din profil

Vi forventer, at du besidder nogle af følgende kompetencer:

 • Erfaren projekterende ingeniør eller el-installatør – gerne med erfaring indenfor renseanlægsområdet
 • Gode kommunikationsevner, empati og gennemslagskraft
 • Fagligt overblik, gerne inden for renseanlægsområdet
 • Erfaring med projektering og udførelse af projekter
 • Kan møde kunden i øjenhøjde og indgå i dialog med denne om opgaven
 • Evne til struktureret at følge op på aftaler med kunder og samarbejdspartnere
 • Lyst til at understøtte og projektudvikle løsninger til kunder, samarbejdspartnere og intern produktion

Vil du udvikle dig sammen med os?
Vi vil gerne udvikle dine kompetencer og videndele sammen med dig, og vi ønsker os en kollega, som er systematisk, grundig og har et godt købmandsskab. Vi vægter innovation højt, og hos os kan du tænke i nye baner og få lov til at indarbejde ny viden i projekterne. Vi mener, at vejen til de bedste løsninger er belagt med dialog og god kommunikation, og derfor er det vigtigt, at du god til at formulere dig skriftligt og mundtligt, og kan lide at formidle din faglige viden.

Fleksibilitet og medindflydelse er nøgleordene
I EnviDan har vi stor medindflydelse og en flad ledelsesstruktur, og hos os er der plads til faglig udvikling og forskelligheder. I afdelingen arbejder vi med mange typer af opgaver, og du får kolleger med flere forskellige faglige baggrunde. Det er EnviDans mission, at vi vil have hele medarbejdere, som ”brænder igennem uden at brænde ud”, og hos os er frihed under ansvar ikke lig med utallige overarbejdstimer. Det skal være godt at gå på arbejde, og vi har sjovt sammen, både på arbejde og til sociale arrangementer. Det kan mærkes i hverdagen, og det kan også ses i vores medarbejdertilfredshedsmålinger, som ligger langt over branchegennemsnittet.

Vil du arbejde sammen med Danmarks dygtigste – og sjoveste – kolleger?
Vi tilbyder et spændende job i en succesfuld ingeniørvirksomhed, med speciale inden for vandkredsløbet, herunder renseanlæg, afløb, vandforsyning, spildevand, biogas og fjernvarme.

Gør en forskel for miljøet sammen med os – kontakt os for at høre mere
Stillingen søges via nedenstående link.

For supplerende information om stillingen kontakt venligst teamleder Jakob Stender Hartington på 26 75 00 67 / jsh@envidan.dk eller afdelingschef Mikkel Hansen på 27 15 37 16 / mha@envidan.dk

Ansøgningen behandles løbende og stillingsopslaget tages ned, når vi har fundet den rette kandidat.

Du kan også læse, hvad nogle af vores medarbejdere siger om at arbejde hos EnviDan HER

 

Når haven ikke længere bliver oversvømmet i regnvejr, når vandløbet er renere, fordi vandet fra renseanlægget renses bedre, når bussen kører på biogas, eller når regningen fra forsyningsselskabet er blevet mindre, så er det fordi, vi i EnviDan har gjort et ordentligt stykke arbejde. Vi arbejder for kommuner, forsyninger og industrier, men vi gør en positiv forskel for alle, også dem som ikke kender os. De borgere, der bor nær søer og årer, har problemer med oversvømmelser, nyder livet med børnene på den nye vandlegeplads eller holder husene varme med biogas; det er dem, der oplever resultaterne af vores arbejde.
Jakob Stender Hartington

KONTAKT MIG
FOR MERE INFO
OM STILLINGEN

Jakob Stender Hartington

+45 26 75 00 67

Mikkel Hansen

KONTAKT MIG
FOR MERE INFO
OM STILLINGEN
 

Mikkel Hansen

+45 27 15 37 16