False

Energi og distribution

I EnviDan har vi stor erfaring med avancerede energianlæg og design af disse er blandt vores primære kompetencer. Vi er med helt fremme, når det handler om at finde de bedste teknologier til det konkrete anlæg og leverer BAT-anbefalinger på specialistniveau.

Vi har selv været bygherrer og leverer bygherrerådgivning fra øverste skuffe. Vi er også entreprenører, så vi ved, hvordan projekterne skal udføres. Derfor kan vi være med fra det tidlige design, udarbejdelse af udbudsmateriale, kontrahering med leverandør samt byggeledelse, tilsyn og arbejdsmiljø. Med en forståelse for jeres branche ser vi på hele systemet og sikrer at udfordringerne er belyst. Samtidig ser vi også på, om der kunne være fordel af eksempelvis lagring eller sektorkobling.

Faglig sparring til fjernvarmesektoren

Vi leverer rådgivning og faglig sparring til den danske fjernvarmesektor. Vi har et stærkt team med mange års erfaring fra den danske energisektor, og vi er med helt fremme, når det handler om at planlægge og projektere fjernvarmeløsninger, der har grøn energi som omdrejningspunkt. Vores 

løsninger tilpasses altid i samarbejde med vores kunder, og vi tror på, at dialog er vejen til det bedste resultat.

EnviDan tilbyder omfattende softwareløsninger til de danske multiforsyninger. Den såkaldte EnviPortal er ikke bare en digital platform. EnviPortalen er lavet af fagfolk til fagfolk. Løsningerne gør hverdagen nemmere for vores kunder på tværs af forsyningsarter. 

Driftsstyring og optimering er en vigtig del af vores ydelsespalette, og vi tilbyder en række løsninger og værktøjer, som gør hverdagen lettere på varmeanlæg. Endelig har vi stor erfaring med totalentrepriser på eksempelvis komplekse renseanlæg, hvor også energianlæg er en del af vores opgaver. 

På energianlæg tilbyder vi:

  • Bygherrerådgivning
  • Projektrådgivning og udbud
  • Nybygning og udbygning
  • Procesrådgivning og -optimering
Michael Vaisgaard Thorslund

KONTAKT MIG
FOR MERE INFO

Michael Vaisgaard Thorslund

+45 93 83 47 03

Hvad kan vi hjælpe med?

Læs i dybden, hvad vi kan hjælpe jer med her

Portalprodukter

Et udpluk af vores portalprodukter. Find alle HER

Projekter

Nyheder