False

Biogas

Opmærksomheden på biogas er støt stigende i den danske energisektor, hvor kravet om vedvarende og miljøvenlige energiformer hele tiden bliver større. Det er blandt andet udmøntet i den seneste klimaaftale, der er indgået med et bredt politisk flertal i Folketinget. EnviDans biogaseksperter har lang og indgående erfaring med biogasanlæg og har leveret ekspertrådgivning omkring biogasproduktion på et hav af danske og udenlandske projekter.

Vi er altid opdaterede på den nyeste viden omkring biogas, og vores dygtige ingeniører og planlæggere deltager i feasibilitystudies, procesrådgivning, myndighedsbehandling, udbudsmaterialer og tilsyn.  

 

Vi har herudover stort fokus på udviklingsprojekter inden for biogassektoren og deltager i mange andre spændende tiltag inden for en sektor i vækst.

I EnviDan har vi opbygget en mangeårig erfaring inden for biogasområdet og kan hjælpe med alt fra de første vurderinger af grundlaget for et biogasanlæg til projektgennemførelsen med bygherreudbud og projektstyring.

Vi har været det afgørende vidensinput i de mest velfungerende grønne energiprojekter i Danmark og har udført opgaver i det meste af verden. 

Carl Hvid  Stephansen

KONTAKT MIG
FOR MERE INFO

Carl Hvid Stephansen

+45 50 50 22 07

Projekter


Nyheder