False

Afløbsteknik

Som sparringspartner for de danske forsyninger og kommuner, designer og projekterer vi fremtidens afløbssystemer. Vi er eksperter inden for hydrauliske beregninger, planlægning og LAR-løsninger, som i høj grad sætter dagsordenen for den måde, vi udvikler afløbssystemer i dag.

Vi leverer professionelle og gennemarbejdede struktur- spildevands- og kloakfornyelsesplaner etc., og forstår vigtigheden af et grundigt analyse- og modelarbejde. Derfor har vi også et stort og meget specialiseret team af hydraulikere, der ved hjælp af de nyeste modelberegningsværktøjer, giver vores kunder det optimale beslutningsgrundlag.

 

Vi har et dedikeret anlægsteam, som forestår projektering, udbud og tilsyn, og vi arbejder gerne i såvel traditionelle samarbejdsformer som partnering. Vi er en af Danmarks mest erfarne rådgivervirksomheder, når det kommer til at arbejde i partnering. Vi har været en del af partneringsamarbejdet hos Aarhus Vand siden 2006 og har desuden stor erfaring fra andre forsyninger som fx VandCenterSyd og Silkeborg Forsyning. 

Ole Munk  Nielsen

KONTAKT MIG
FOR MERE INFO

Ole Munk Nielsen

+45 27 15 37 77

Projekter

Portalprodukter

Et udpluk af vores portalprodukter. Find alle HER

Nyheder