False

Din digitale værktøjskasse

EnviDan har som supplement til EnviPortalen udviklet ToolBoxen. 

ToolBoxen består grundlæggende af to dele:

  • Boxen – der er selve ”værktøjskassen”, hvor de enkelte værktøjer kan samles. Boxen indeholder bl.a. grundlæggende funktionalitet, der sikrer en let styring af brugerrettigheder, licenser, opdateringsrutiner m.v.
  • Tools – der bl.a. er både nye og eksisterende EnviDan-værktøjer.

ToolBoxen sikrer en let distribution og styring af de forskellige EnviDan-Tools, hvilket bl.a. betyder, at du som bruger kan være sikker på altid at ligge inden med de senest opdaterede versioner.

De enkelte Tools kræver som udgangspunkt køb af en licens, dog vil enkelte værktøjer være gratis, ligesom der på udvalgte produkter vil være trial-versioner.

ToolBoxen indeholder beskrivelser, vejledninger og tutorials på EnviDan-Tools, hvilket gør det muligt at få overblik over både eksisterende og nye EnviDan-Tools.

ToolBoxen indeholder desuden funktionalitet til at styre og samle egne fag- eller opgavespecifikke programmer, links eller mapper. ToolBoxen vil således kunne anvendes til f.eks. samling af programmer, der bruges i arbejdet med TV-inspektioner, DANDAS, Mike Urban, SRO-data o. lign. og kan herved være med til at give overblik i din hverdag. 

ToolBoxen er Windows baseret og virker kun på PC.

Gratis Download af Toolboxen HER

Morten Klank

KONTAKT MIG
FOR MERE INFO

Morten Klank

+45 32 46 60 42