False

EnviRadar

EnviDan har i samarbejde med Aalborg Kloak A/S og Aalborg Universitet udviklet et værktøj, som giver bedre dokumentation af skybrud baseret på data fra vejrradar. 

En højopløselig vejrradar måler nedbøren i en opløsning på 300x300 meter, og er desuden kalibreret mod de opstillede regnmålere i området. Med denne opløsning betyder det, at vejrradaren kan udfylde alle hullerne imellem regnmålerne, og giver dermed en pålidelig måling af, hvorvidt et område har været ramt af skybrud eller ej.

 

 

EnviRadar er et offentligt tilgængeligt websted for borgerne, hvor borgeren kan finde sin egen adresse, og se præcist hvor meget regn, der er faldet i en bestemt tidsperiode. Ved skybrud er det muligt at  generere og printe en PDF, som dokumentation for de faldne regnmængder.

EnviRadar forsyner således kommuner, forsyningsselskaber og forsikringsselskaber med et overblik og data, som tidligere har været svært tilgængelige. EnviRadar dækker hele området, og risikoen for at et skybrud har ramt mellem to regnmålere elimineres.

Se vejrradaren på http://www.aalborgvejrradar.dk

David Getreuer Jensen

Kontakt mig for

mere info!

David Getreuer Jensen

+45 61 33 35 50

Projekter