Driftsanlæg

Vores portalløsninger inden for driftsanlæg giver dig det fulde overblik over din daglige drift, både i relation til styring, drift- og vedligehold samt dokumentation ved dataopsamling i en driftsjournal.

Vores webbaserede online styringssystemer kan nemt integreres med eksisterende SRO-systemer og sætter helt nye standarder for styring og overvågning af anlægget.

Få styr på drift og vedligehold af dine anlæg gennem vores drifts- og vedligeholdelsessystem, hvor både planlagte og ad-hoc opgaver løses i samme system.

 

Vores løsninger snakker sammen med flere af dine maskin- og komponentleverandører, så vi sikrer, at alle dine serviceopgaver og al dokumentation samles digitalt ét sted. 

Opsamling af alle relevante driftsdata, herunder egne analyser, akkrediterede prøver samt SRO-data, samles i samme driftsjournalsystem på tværs af forsyningsområder. Det giver unikke muligheder i forhold til afrapportering, driftsindsigt og udvikling af netop de KPI´er, der fortæller status for driften af dine anlæg.

Peter  Eskelund

KONTAKT MIG
FOR MERE INFO

Peter Eskelund

+45 27 15 37 92

Spildevand

Driftrelaterede værktøjer

Spildevand

Driftrelaterede værktøjer

Vand

Driftrelaterede værktøjer