False

En dataplatform til alle forsyninger - Din guide til bedre udnyttelse af data

Får du det optimale ud af dit data? Digitalisering og dataindsamling vinder frem overalt omkring os, og det giver uendeligt mange muligheder  – én ting er dog sikkert, data giver mest værdi, hvis det er samlet, tilgængeligt og anvendeligt.

 

  • Ligger din forsyning inde med store mængder data, der er for uoverskuelige eller tidskrævende at få overblik over samt få bearbejdet og udnyttet?
     
  • Eller arbejder I allerede fokuseret med data, men mangler specifikt data f.eks. fra Envidans egne programmer?
     
  • Eller måske er du i en større forsyning, hvor I har kompetencerne til at bearbejde data, men mangler et sted, hvor al data er samlet?

 


Forsyningen har tre muligheder for at få adgang til Dataplatformen:
 

Løsning 1 - DASHBOARDS

Hvis din forsynings behov er at få analyseret og visualiseret en bestemt eller begrænset mængde data, kan du med Løsning 1 - DASHBOARDS gøre brug af de rapporter og analyser, som Envidan stiller til rådighed.

Dashboards udvikles af vores data scientists i tæt samarbejde med vores softwareingeniører. Derfor udarbejdes dashboards med udgangspunkt i en omfattende vandfaglighed fra branchen og stor datafaglig ekspertise. Når I sammen med vores eksperter skal vurdere, hvilke rapporter og analyser I skal bruge, sker det derfor på baggrund af et indgående kendskab til vandbranchen kombineret med stor faglig viden om digitalisering. 

Alle dashboards og analyser opdateres dagligt, så de altid er i tråd med nyeste data.

Tonsvis af uudnyttet data

Der er gennem mange år blevet opsamlet enorme mængder data i vandsektoren. Disse data er dog ikke systematiserede og kan være meget svære at gennemskue og bruge. Det betyder at den uudnyttede data hober sig op hos mange forsyninger uden at tilføre nogen værdi.

Derfor har Envidan skabt Dataplatformen. I Dataplatformen opsamles og opbevares al data fra hele vandsektoren. Her er det muligt at arbejde med data, automatisere processer, visualisere og integrere data, for at kunne træffe bedre og mere datadrevne beslutninger.
 

Læs mere om Dataplatformen her

Løsning 2 - DATAEKSPORTER 

Hvis din forsyning allerede anvender data til f.eks. intern rapportering og ønsker at supplere med specifikke data fra Envidan, kan du med Løsning 2 - DATAEKSPORTER få eksporteret data fra alle Envidans produkter til din ønskede placering.

På den måde får du adgang til præcis det data, du skal bruge, og beholder muligheden for at arbejde med det i dit foretrukne system.


 

Løsning 3 - PLATFORMEN

Hvis din forsyning har behov for at kunne tilgå store mængder data, og I har kompetencerne til selv at bearbejde den, men mangler et sted, hvor al data er samlet, skal I vælge Løsning 3 - PLATFORMEN.

Her får I adgang til platformen på lige fod med Envidans data scientists og softwareingeniører. Det giver jer mulighed for at behandle, analysere og visualisere data, præcis som I vil. Her har I naturligvis også mulighed for sparring med Envidans eksperter.

 

 

Uanset, hvor I er på jeres digitale rejse, er det en fordel at have al data samlet, så det er tilgængeligt og anvendeligt. Det gør jer i stand til at træffe de bedste beslutninger på et datafunderet grundlag og forbedre jeres arbejdsgange.


Er du i tvivl om, hvilken mulighed der passer til din forsyning?
Find ud af, hvor din forsyning er på digitaliseringsrejsen, og hvordan du kan tilføre mest mulig værdi til din forsyning og udnytte data endnu bedre. Udforsk dine muligheder ved at kontakte Alexander Achton-Boel.

Alexander Achton-Boel

Har du spørgsmål eller brug for mere info?

Alexander Achton-Boel

+45 41 60 05 89