False

EnviDans nye Aftaleværktøj i Norge

Overblik over virksomhedens aftaler er vigtigt for alle, men er sjældent noget man vil bruge tid på. Derfor har vi udarbejdet et aftaleværktøj, der giver dig det, du skal have styr på, uden en masse, du ikke bruger, og som bare er i vejen.

EnviDans Aftaleværktøj giver dig overblik over alle dine aftaler i en enkel og tilgængelig webløsning.
Her får du et overblik over hver enkelt aftale:

  • Kontrakten dokumenterer som bilag
  • Hvem er ansvarlig for aftalen
  • Tid til udløb og genforhandling

Du får besked via e-mail inden vigtige datoer, så du aldrig glemmer at genforhandle eller afslutte en aftale igen. Løsningen er tilpasset mobile

 

enheder, så du har fuld adgang, uanset hvor du er. Du kan sortere, filtrere og søge i både aktive og arkiverede aftaler, så du nemt kan finde lige præcis den aftale, du har brug for. Nye aftaler kan nemt importeres fra Excel. 


Hvad du rent faktisk bruger - ikke alt andet

Prismodellen er lige så enkel: 30.000 kr/år med et ubegrænset antal brugere, aftaler og alt muligt andet.

Aftaleværktøjet er en del af EnviDans webportalplatform, EnviPortalen. EnviDan er Microsoft Partner, og aftaleværktøjet kører på den nyeste teknologi i Microsofts Azure Cloud. Som en cloud-baseret tjeneste er det ikke nødvendigt at installere noget, og du har adgang til aftaleværktøjet, uanset hvor du er.

 

Se videopræsentationen af værktøjet her (på norsk)

Skærmbillederne nedenfor viser oversigtssiden i aftaleværktøjet, samt et eksempel på en detaljeret visning for en aftale.