Bæredygtighed er på agendaen i EnviDan

22-11-2017

I en verden hvor ressourcerne bliver færre og færre, men populationen bliver større for hvert år, er vi nødt til at indtænke bedre ressourcegenanvendelse og mere bæredygtighed i hverdagen. Hos EnviDan er det to væsentlige områder i vores dagligdag, og det var netop dét emne Jakob K. Andersen gjorde de studerende klogere på, da han var inviteret med til GRØN Uge på DTU i starten af november.

Som rådgiver inden for miljøbranchen, har vi en væsentlig rolle i at arbejde hen mod en mere bæredygtig verden, og selv små ting, som at sortere affaldet på kontoret og undgå plastikflasker, har betydning i det lange løb. Men hos EnviDan er det ikke kun i det små vi tænker bæredygtigt, det er i den grad også i vores løsninger, som har stor værdi for den fremadrettede bæredygtighed. 

 

Vi indtænker ressourcegenanvendelse i de løsninger, hvor det er muligt, og det er det ofte. Og så opdaterer vi konstant vores viden inden for dette felt. Hvert år afsætter vi 20% af overskuddet til udviklingen af nye produkter og løsninger, og her er bæredygtighed en central del af vores udviklingsprojekter. 

Udover vores interne udviklingsprojekter, er vi også en del af en lang række udviklingsprojekter, som foregår i samarbejde med andre aktører fra branchen. 

Du kan se nogle af vores udviklingsprojekter, som i høj grad bidrager til en bæredygtig fremtid herunder. 

 

 

Hvad er GRØN Uge?

GRØN Uge er arrangeret af Danmarks Tekniske Universitet (DTU), og er en opfølgning på GRØN DYST som løber af stablen hvert år. Formålet med tiltagene er at sikre, at fremtidens ingeniører kan integrere aspekter af bæredygtighed, klimateknologi og miljø i deres arbejde. I GRØN Uge kommer studerende, som tidligere har deltaget til GRØN DYST, rundt til forskellige forelæsninger og fortæller om deres oplevelse med GRØN DYST. 

Du kan læse meget mere om Grøn UGE og GRØN DYST her.

Jacob Kragh  Andersen

KONTAKT MIG FOR MERE INFO

Jacob Kragh Andersen

+45 42 12 54 79