Anlægsingeniør søges til EnviDans Aalborg-kontor

04-10-2021

Har du mod på at gå forrest og lyst til at være en del af en innovativ virksomhed, hvor det at tænke ud af rammerne er et plus? Så har du nu mulighed for at få en central rolle i udviklingen af EnviDans Aalborgkontor!

Vi søger en anlægsingeniør med 3+ års relevant erfaring indenfor anlægs- og/eller forsyningsområdet til at styrke og videreudvikle vores team.

Teamet er en del af EnviDans Aalborg-kontor, som består af over 30 dedikerede personer, der bredt arbejder med ingeniørrådgivning inden for vand- og spildevandsområdet. Teamet består i dag af 11 personer, der arbejder med en lang række opgavetyper indenfor anlægs- og forsyningsområdet med fokus på klimaprojekter, vandforsyning og -indvinding, separatkloakering, byggemodning, bassinanlæg og pumpestationer.

På de indre linjer får du mulighed for en selvstændig rolle med henblik på at bidrage til at sikre effektiv projektafvikling samt kvalitet i projekterne, så vores kunder til stadighed ser EnviDan som den mest attraktive sparringspartner.

Der er stor variation i projekterne, og du vil derfor også få rigtig gode muligheder for at udvikle både de faglige og de projektledelsesmæssige kompetencer igennem jobbet. Du vil således hurtigt blive kastet for løverne og få dine egne projekter, hvor du får projektledelsen og den daglige dialog med kunder og entreprenører.

Vi tilbyder i korte træk:

  • En plads på branchens bedste hold!
  • En attraktiv stilling med gode udviklingsmuligheder!
  • Stor mulighed for at præge jobindhold og fleksibilitet i ansættelsen!

Din profil
Vi forventer, at du besidder nogle af følgende kompetencer:

  • Ingeniør gerne 3-års relevant erfaring - med hovedvægt fra det anlægstekniske område
  • Gode kommunikationsevner, empati og gennemslagskraft
  • Erfaring med projektering og fagtilsyn med anlægsprojekter
  • Lyst til at understøtte og projektudvikle løsninger til kunder, samarbejdspartnere og intern produktion.
  • Erfaring med 3D-projektering i MicroStation og/eller Autodesk Revit er et plus 

Gør en forskel for miljøet sammen med os – kontakt os for at høre mere
For supplerende information om stillingen kontakt venligst afdelingschef Kasper Rasmussen på 27 15 01 03/kas@envidan.dk eller teamleder Christian Winde Pedersen på 42 40 26 44/cwp@envidan.dk.

Du kan også læse, hvad nogle af vores medarbejdere siger om at arbejde hos EnviDan HER

Når haven ikke længere bliver oversvømmet i regnvejr, når vandløbet er renere, fordi vandet fra renseanlægget renses bedre, når bussen kører på biogas, eller når regningen fra forsyningsselskabet er blevet mindre, så er det fordi, vi i EnviDan har gjort et ordentligt stykke arbejde. Vi arbejder for kommuner, forsyninger og industrier, men vi gør en positiv forskel for alle, også dem som ikke kender os. De borgere, der bor nær søer og årer, har problemer med oversvømmelser, nyder livet med børnene på den nye vandlegeplads eller holder husene varme med biogas; det er dem, der oplever resultaterne af vores arbejde.
Kasper Rasmussen

KONTAKT MIG
FOR MERE INFO
OM STILLINGEN
 

Kasper Rasmussen

+45 27 15 01 03

Christian Winde Pedersen

KONTAKT MIG
FOR MERE INFO
OM STILLINGEN

Christian Winde Pedersen

+45 42 40 26 44