Her er du: Nyheder/Nyhedsbrev/Nyheder EnviDan

English Norwegian Swedish
Bookmark and Share


27-06-2017
Få bedre udbytte af dine data

Får I nok ud af de data, I allerede indsamler i dag? EnviTronic giver det fulde overblik over den daglige drift på jeres anlæg og samler alle driftsdata i én database. Kombineret med jeres økonomital i EnviTronic, giver det en unik mulighed for at generere netop de KPI’er og nøgletal, som I vurderer relevante for jeres drift.

EnviDan har sammen med flere kunder iværksat nye tiltag for udarbejdelse af centrale KPI´er, der for forsyningen har medvirket til et større og samlet overblik over driften.
En effektfuld procesoptimering tager udgangspunkt i valide og relevante nøgletal, uanset om det drejer sig om en overordnet driftsoptimering eller en procesoptimering for det enkelte anlægstrin.
 
Med henblik på at få et større udbytte af de store mængder driftsdata, har vi som noget nyt iværksat arbejdsgrupper med kunder, hvor der i samarbejde med en af vores procesingeniører, fokuseres på at få udpeget både de lavt hængende frugter, og optimeringstiltag på den længere bane. Netop sammenspillet mellem SRO-data, egenkontrolanalyser og akkrediterede prøver giver nogle særlige muligheder for et større indblik i processerne.
 
Uanset jeres behov vil EnviDan kunne sikre jer den gode faglige sparring.
 
Kontakt Peter Eskelund på 27 15 37 92 for at høre nærmere om netop jeres muligheder.

  Tilbage
EnviDan

EnviDan nyhedsbreve

Læs vores nyhedsbreve her