Mød en EnviDaner

Hos EnviDan er det vores erklærede målsætning at være branchens bedste arbejdsplads. Vores medarbejdertilfredhedsundersøgelser viser, at vi gør noget rigtigt, men hvad siger vores medarbejdere?

Læs her hvad Mette, Nils, Kim, Stefan, Pramila, Ketil, Elin og Maria synes om at arbejde hos EnviDan.

Mette Nygaard  Rasmussen

Mette Nygaard Rasmussen

Kastrup

quote

En af de bedste ting ved at være i EnviDan er den flade ledelsesstruktur, der er medvirkende til at skabe en kultur, hvor der er plads til åben og ærlig kommunikation, og alles input tages i betragtning, også selvom man er grøn på arbejdsmarkedet.

Nils  Bischoff

Nils Bischoff

Aarhus

quote

Ånden i EnviDan er for mig, at vi er én stor familie. Man er en del af noget større, uden at forsvinde i mængden. Og så er der stor mulighed for at fordybe sig i udviklingsprojekter i EnviDan.

Kim  Skals

Kim Skals

Aalborg

quote

Det bedste ved at være hos EnviDan er, at vi er spydspids inden for mit arbejdsfelt, hvilket fører en række privilegier med sig. Vi er kundernes foretrukne samarbejdspartner, og vi får derfor lov til at deltage i en lang række forskellige projekter, som andre rådgivere kun kan misunde os. 

Stefan  Thordarson

Stefan Thordarson

Silkeborg

quote

Der er gode forhold hos EnviDan, både på det faglige og det sociale område. Jeg trives med arbejdsopgaverne, da omfanget af arbejde er meget passende. Fagligt finder jeg det motiverende at blive udfordret med spændende og meget forskelligartede opgaver.

Pramila Susanne  Olsen

Pramila Susanne Olsen

Oslo

quote

Arbeidshverdagen byr på mange utfordrende arbeidsoppgaver og man får jobbe med prosjekter man syns er spennende. I tillegg er kundekontakt noe jeg liker, og det er moro når kundene er fornøyde med arbeidet vårt. 

 

Ketil Endre  Pedersen

Ketil Endre Pedersen

Oslo

quote

Jeg får jobbe med faglig dyktige mennesker og spennende arbeidsområder. Vi er ledende i Norge innenfor vårt fagfelt og opplever at våre kunder setter pris på vår ekspertise.

Elin Hermansson

Elin Hermansson

Göteborg

quote

Det finns en företagskultur som ger mig stora friheter att själva lägga upp mitt arbete och strukturera min tid, under eget ansvar. Jag trivs väl med arbetsuppgifterna och mina kollegor, och uppskattar den stora bredd och kompetens som finns inom koncernen.  

Maria  Klintström

Maria Klintström

Lund

quote

Det bästa med EnviDan är kollegorna och att det verkligen känns som att företaget bryr sig om en och lyssnar på en. Dessutom jobbar jag med väldigt spännande uppgifter där det handlar om att få reningsverken att prestera så bra som möjligt.