Dygtig projektleder til spændende opgaver med naturgenopretning

18-08-2017

test - /Default.aspx?Id=68">HER
 

Er du en stærk faglig profil, som brænder for projektledelse inden for natur- og vandmiljøområdet? Så er du den vi søger til vores kontor i Silkeborg.

Tværfagligt samarbejde og faglig ballast er nøgleordene
Vi søger en profil med gode projektlederevner, der kan være tovholder på en portefølje af opgaver, hvor flere forskellige faggrupper arbejder sammen. Udover projektlederrollen skal du også kunne varetage projektering inden for dit eget fagområde. 
Som projektleder hos EnviDan, vil du dagligt blive udfordret på dine kommunikations- og projektledelsesevner samt din evne til at strukturere projekterne. Vi arbejder i et åbent og humørfyldt miljø, hvor du vil få en bred kontakt til kunder, leverandører og entreprenører.
 
Som projektleder får du mulighed for at arbejde med: 
  • Naturgenopretning
  • Vådområder og vandløb
  • Lavbundsprojekter
  • Tilsyn med anlægsprojekter
  • GIS og datahåndtering
  • Hydrologiske beregninger, bl.a. VASP
  • Helhedsorienteret klimatilpasning
  • Kundekontakt og markedsføring 

Kan du holde overblikket uden af glemme detaljen?
Vi forventer, at du er fagligt velfunderet inden for naturgenopretning med bred erfaring samt vilje og lyst til at skabe fremtidens bedste til gavn for miljøet i Danmark. Det er vigtigt, at du er god til at holde fokus på kunden og kvaliteten i løsningen, samtidig med at tid og økonomi på projektet overholdes. Vi har brug for en medarbejder, der kan bevare overblikket i det tværfaglige samarbejde, uden at gå på kompromis med detaljerne.
 
Hos os er faglig og personlig udvikling en selvfølge
Vi er, og vil fortsat være på forkant med nye teknologier og muligheder på natur- og vandmiljøområdet, og hos EnviDan er der afsat tid og midler til udvikling. Vi deltager i flere udviklingsprojekter med både kunder, danske og udenlandske universiteter og andre samarbejdspartnere, ligesom vi gennemfører flere udviklingsprojekter støttet af VTUF og Miljøstyrelsen. Innovation og videndeling er grundstenene i vores virksomhed, og vi ønsker os en ny engageret kollega, der sætter pris på faglig sparring.
 
Gør en forskel for miljøet sammen med os – kontakt os for at høre mere
Vi leverer bæredygtige helhedsorienterede løsninger for et godt miljø, og hvis du vil med ombord, så send din ansøgning til Helle Jegsen på hej@envidan.dk.
For supplerende information om stillingen kontakt venligst Teamleder Esben Astrup Kristensen på eak@envidan.dk eller 60 23 83 65
 
Ansøgninger behandles fortroligt og løbende, og stillingsopslaget lukkes ned, når den rette kandidat er fundet.
 
Du kan også læse, hvad nogle af vores medarbejdere siger om at arbejde hos EnviDan HER
 

Esben Astrup  Kristensen

KONTAKT MIG
FOR MERE INFO

Esben Astrup Kristensen

+45 60 23 83 65

Helle  Jegsen

SEND MIG
DIN ANSØGNING
 

Helle Jegsen

+45 27 15 37 94