EnviPortalen

EnviPortalen er porten til hele EnviDans softwareunivers, som giver dig en enkel og nem adgang til alle dine data, heriblandt driftsinformationer, oversigter, nøgletalsrapporter mv.

EnviPortalen er branchens digitale landskab og er særligt udviklet til vores danske forsyninger, kommuner og entreprenører inden for miljøområdet.

Vores løsninger udvikles altid i et tæt samarbejde mellem vores kunder og vores fagspecialister i EnviDan og er et afbalanceret mix mellem skræddersyede løsninger og standardmoduler. Vi tilbyder agile løsninger til såvel det enkelte forsyningsområde som på tværs af forsyningsarter.

EnviPortalen er en webbaseret løsning, der tilgås  over internettet via PC, tablets, smartphones etc. Der er ingen installationer, alt er webbaseret, og du skal ikke holde en lang række systemer kørende.

EnviPortalen hostes på servere hos et professionelt hostingcenter, hvilket er din garanti for en høj oppetid, konstant overvågning af sikkerheden

samt faste procedurer ved strømafbrydelser etc. Når du bruger EnviPortalen beskytter vi dine data, og det er en del af den obligatoriske hosting- og serviceaftale, at vi dagligt kører backup, så ingen data forsvinder.

Èn indgang til alle dine softwareløsninger

  • Ubegrænsede brugerantal
  • Ingen programinstallationer, alt er webbaseret
  • Løbende synkronisering med ejendomsdata, ledningsdata, SRO-data mm.
  • Online helpdesk og support på alle vores programmer
  • Nyheder og driftsmeddelelser
  • Sikker hosting og backup af dine data
  • Mulighed for at deltage i vores årlige portaldag samt deltage i kvartalsvise brugerkurser
Ulrik  Højbjerre

KONTAKT MIG
FOR MERE INFO

Ulrik Højbjerre

+45 27 15 37 99

Èn indgang til alle løsninger

EnviPortalen er porten til hele EnviDans softwareunivers, som giver dig en enkel og nem adgang til alle relevante informationer, oversigter og rapporter.