Her er du: Nyheder/Nyhedsbrev/Nyheder EnviDan

English Norwegian Swedish
Bookmark and Share
   
03-07-2017  -  EnviDan styrkes i Sverige gennem opkøb    

Den svenske ingeniørvirksomhed AquaP Teknikkonsulter AB er blevet solgt til danske EnviDan A/S, som i forvejen er tilstede i Sverige via EnviDan Purenova AB. AquaP og EnviDan Purenova er et perfekt match, som kombinerer AquaPs stærke kompetencer inden for ledningsnet og afløbsteknik med EnviDan Purenovas speciale inden for renseanlæg og procesteknik. Planen er at fusionere de to selskaber under navnet EnviDan AB, som i fremtiden kan tilbyde en bred palette af ydelser til den svenske vand- og spildevandssektor.
27-06-2017  -  Få bedre udbytte af dine data    

Får I nok ud af de data, I allerede indsamler i dag? EnviTronic giver det fulde overblik over den daglige drift på jeres anlæg og samler alle driftsdata i én database. Kombineret med jeres økonomital i EnviTronic, giver det en unik mulighed for at generere netop de KPI’er og nøgletal, som I vurderer relevante for jeres drift.
27-06-2017  -  Var der skybrud i Aalborg den 16. juni?    

Regnmålerne siger nej, men www.aalborgvejrradar.dk kan dokumentere, at der VAR skybrud i dele af Aalborg den 16. juni. Det giver borgerne den nødvendige dokumentation i forbindelse med oversvømmelser, og forsyningen kan samtidig dokumentere, at hændelsen ligger ud over serviceniveauet. Radarovervågningen udrydder alle tvivlsspørgsmål og leverer vigtig viden til borgere, kommune og forsyning.
02-06-2017  -  Ny metode til kortlægning af sediment i søer    

EnviDan har sammen med vores faste samarbejdspartner og Københavns Kommune udviklet og afprøvet en ny metode til kortlægning af sedimentmængder i søer.
01-05-2017  -  Stærk profil styrker salgsindsatsen hos EnviDan    

Den 1. maj 2017 starter Erland B. Rasmussen som Salgs- og Internationaliseringsdirektør i EnviDan, hvor Erland skal være med til at strukturere og optimere arbejdet med at udvikle EnviDan som en moderne rådgivningsvirksomhed.
28-04-2017  -  Ny banebrydende metode til rensning af vandledninger viser gode resultater    

Over tid samles store mængder aflejringer og biofilm i forsyningens vandledninger, og det er nødvendigt at rense ledningerne, for at borgerne får rent og klart vand i hanerne. Det er dyrt, og nogen gange er det svært at få renset alle dele af ledningsnettet. Det har EnviDan nu fundet en løsning på sammen med TREFOR Vand, Aarhus Vand, Via University og MUDP. Men det hele startede faktisk med at ingeniør hos EnviDan Gudmundur Andresson vandt en halv gris.
27-04-2017  -  KOD-håndbogen er publiceret    

Et spændende projekt, der blev sat i søen i foråret 2016, er netop afsluttet og publiceret. Projektet opstod, fordi der var et reelt behov for retningslinjer, der belyser håndteringen af KOD på renseanlæg med rådnetanke. NU er KOD-håndbogen publiceret.
27-04-2017  -  Det handler om at vide hvad man gør    

Behovet for tilpasning af vores byer og landområder til de store klimaændringer er større end nogensinde, og det sætter konstant højere krav til håndtering af de stigende regnmængder, stormfloder og grundvandsniveauer. EnviDan har opbygget en solid erfaring inden for klimatilpasning, og det er den store erfaringspulje, vi bringer i spil, når vi skal løse fremtidens klimaudfordringer.
27-04-2017  -  Et forældet ventilationsanlæg sluger energi og giver dårligt indeklima    

Et ventilationsanlæg, der ikke er blevet kontrolleret i en længere periode eller et forældet ventilationsprincip, som ikke længere er tidssvarende til det ønskede brug i rummet kan være dyrt og skabe et dårligt indeklima. I sådanne situationer kan et ventilationsanlæg forhøje virksomhedens energiforbrug, og i takt med stigende energipriser på markedet kan det blive en unødig belastning på budgettet.
27-04-2017  -  EnviDans drift- og vedligeholdelsesprogram EnviDrift vinder indpas hos multiforsyningerne    

– nu med varme/elproduktion samt elnettet.
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22   Næste
EnviDan

EnviDan nyhedsbreve

Læs vores nyhedsbreve her